Jeśli chodzi i tłumacza z języka rosyjskiego to polecam zajrzeć tutaj focus-tlumaczenia.pl. Firma specjalizuje sie w tłumaczeniu dokumentów prawniczych i przysięgłych
Ja często korzystam z usług biura tłumaczeń arb-tlumaczenia.pl z Zabrza. Wykonują dla mnie m.in. tłumaczenia zwykłe, specjalistyczne oraz tłumaczenia dokumentów samochodowych z języka niemieckiego i rosyjskiego. Gwarantują profesjonalne, rzetelne i terminowe tłumaczenia w przystępnych cenach.
W sumie ja z tym językiem obcym mam najmniej do czynienia i jestem zdania, ze bardzo ważną sprawą jest również to aby wiedzieć czy warto jest tłumaczyć swoją stronę internetową.
Kiedy jeszcze chodzi o same tłumaczenia to ja także jestem zdania, ze ważną sprawą jest to aby wiedzieć kto potrzebuje tłumaczenia maili. Mi udało się jakiś czas temu o tym przeczytać na stronie https://mindly.pl/artykuly,ac279/kto-potrzebuje-tlumaczenia-maili,13517 i jestem zdania, że jak najbardziej warto jest co nieco na ten temat wiedzieć.
Najlepsze biuro tłumaczeń jakie mogę polecić to Tłumacz in Poland. Korzystam z ich usług od dawna i za każdym razem zlecenia wykonują rzetelnie i terminowo.
Ostatnio przesunięty w górę 09 mar 2023 16:08 przez: Anonymous.