Moim zdaniem super opcja, lepszej sobie nie wyobrażam. Cenię przede wszystkim wygodę - ja się słabo znam na autach i nawet nie próbuję lepiej poznać. A tu mam fachowe wsparcie przy serwisie, więc w sumie tylko płacę co miesiąc i dbam jak o swoję. No i można często zmieniać auto, żeby jeździć jak najnowszym. Tutaj już ktoś to pisał. I to prawda, bo dzięki temu auto nie sprawia żadnych problemów, jest bezpieczne i wygodne.
Jeśli myślisz o tym żeby skorzystać z opcji leasingu operacyjnego polecam Ci odwiedzić stronę https://sprawdzleasing.pl/oferta/leasing-operacyjny. Kadra wykwalifikowanych i niesamowicie przyjaznych osób które tam pracują dołoży wszelkich starań abyś najszybciej jak to możliwe zaczął cieszyć się nowym samochodem. Dopełnią za Ciebie wszelkich formalności i odpowiedzą na każde Twoje pytanie. Taka współpraca to przyjemność.
Wiem, że już wspominano tu o Masterlease, ale to tym bardziej dobre potwierdzenie, że to fajna firma. Zaraz 2 lata miną, jak korzystam z Corsy wynajętej z Master1.pl. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Ja nie jestem fachowcem, nie znam się na autach, więc wsparcie w obsłudze to był dodatkowy i ważny atut. Nawet oponami nie trzeba się martwić, tylko przypilnować terminu i tyle. Jak ma się firmę i dziecko na głowie to wystarczająco dużo obowiązków. A to mega odciążenie.