połączyłam pasję z biznesem dlatego dobrze mi idzie, zawsze interesowałam się urodą i dabaniem o nią, skończyłam szkolenia w New Nails w Warszawie i teraz mam własny salon. Ponieważ w kładam w pracę całe serce mam coraz więcej zadowowlonych klientek
Prowadząc włsny biznes człowiek ma czasem poczucie że sie nie zatrzymuje, pędzi cały czsa do przodu jak lokomotywa. Jestem włascicielka firmy produkcyjnej i nad wszystkim musze czuwać. Czesto zdarza sie, ze cos sie popsuje, dlatego akumulatory do maszyn odgrywają w moim zakładzie duzą rolę. Dzieki dobrym akumulatorom mam pewność, ze sprzęt posłuzy mi długi czas.
Najtrudniej to chyba znaleźć pomysł na biznes. U mnie w sumie nie było trudno, od razu wiedziałam, że chce otworzyć swój sklep internetowy, jest to dosyć wygodna opcja na własną firmę.
Trzeba sie cały czas rozwijać, sięgać coraz wyżej i być o krok od konkurencji. Warto zadbać o każdy szczegół, nawet o auto którym jeździsz na spotkanie. My wzięliśmy seat leasing. Jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy i na pewno będziemy brać jeszcze jedno.
Jasne , że każdy chciałby założyć nowy biznes , ale nic na siłę . Jeśli ktoś chce tylko założyć własny biznes , utopić cały swój kapitał , a dodatkowo czas , To droga wolna . Ale czy to wszystko ma sens ? Od dłuższego czasu interesuje się tym tematem . Obserwuję , że dużo ludzi po prostu zakłada Cosik pierwszego z brzegu , bez większego pomyślunku , bez większego zastanowienia . Wszystko powinno mieć swój plan , dobrze jest sprawdzić swoje szanse na rynku w konkretnej branży . tak , aby mieć realne szanse na zaistnienie a nie stracić pieniądze na które ktoś pracował całe życie
Mając własny biznes aż się prosi o inwestycje. Ja teraz przekonałam się, że warto czym prędzej wziąć leasing samochodowy, bo jest to naprawdę świetna opcja, żeby w prosty i szybki sposób mieć nowe auto :-)Osobiście polecam Toyota Bank - bardzo wygodny i co najważniejsze tani leasing samochodowy.
Własny biznes wymaga odpowiedniej strategii marketingowej - w końcu reklama jest dźwignią handlu. Najlepiej jest podjąć współpracę z profesjonalną agencją interaktywną.
Na własny biznes, szczególnie gdyby szybko się rozwijał pomocny będzie program magazynowy Faktura Small Business Handel. To proste i funkcjonalne oprogramowania z magazynem.
Prowadzę małe muzeum z tradycyjną odzieżą. Cieszy się ono dosyć sporym zainteresowaniem, mamy dużą listę gości. W każdym razie, impreza stała się bardziej przejrzysta po inwestycji w systemy nagłaśniające dla przewodników. Dostarczyli je nam Bart Tour, dzięki czemu oprowadzanie stało się jednocześnie prostsze i bardziej przejrzyste.