remont pokoju maleństwa
Re: remont pokoju maleństwa
Zawsze remont pokoju swojego maleństwa robi się z dużą przyjemnością
Wielkie dzięki za niezwykle ciekawe informacje w tym temacie. Jestem pewien, że mi się one przydadzą 

Bo na tym świecie Śmierć wszystko zmiecie,
Robak się lęgnie i w bujnym kwiecie.
Robak się lęgnie i w bujnym kwiecie.
-
Jeżeli umiesz go zrobić to tak. Dla mnie najciekawsze jest przygotowywanie dekoracji. Chciałabym wykonać dla niego kolorowe szafeczki, zastanawiam się jakiego typu złączeń używacie, żeby wszystko się trzymało, żeby nie uszkodzić drewna?
-
jeżeli chodzi o remont to warto skorzystać z remonty pod klucz. Takie remonty pod klucz w warszawie to idealne rozwiazanie jeżeli nie chcesz tracić czasu i pieniędzy. Warto zapoznać się z tą metodą.
-
My akurat zamówiliśmy małej drewniane meble ze wzorkiem. Po kilku latach, kiedy już zaczęła na nie narzekać mąż kupił w sklepie najzwyklejszą farbę do drewna i pomalował je na biało. Wyglądają bardzo ładnie, jak nowiutkie 
Jeśli byłoby mnie stać to oczywiście, że wzięłabym maluchom jakieś urocze, dziecięce mebelki.

Jeśli byłoby mnie stać to oczywiście, że wzięłabym maluchom jakieś urocze, dziecięce mebelki.
-
Ja podczas remontu pokoju mojego synka kupiłam meble w sklepie Meblik. Mają bardzo duży wybór, a większość kolekcji jest na tyle neutralna, że również będzie na lata, niekoniecznie tylko dla kilkulatka. Pokój wygląda bardzo ładnie, nie jest zbyt poważny jak na dziecko, ale gdy będzie już starszy, to nie będzie też zbyt dziecięcy. Kupiłam tam też bardzo fajne pufy, które szczerze polecam. Przydają się szczególnie podczas wizyt kolegów i koleżanek, a później można je poukładać na sobie i nie zajmują zbyt dużo miejsca.
A u nas syn jak zobaczył na wpadnij.pl łóżko z dinozaurami o innym uz nawet nie chciał słyszeć. pokazywaliśmy mu różne, ale każda próba wyboru innego kończyła się płaczem, no przecież nie będę toczyć z dzieckiem wojny. W sumie muszę wam powiedzieć, że łóżko okazało się być porządnej jakości, zamówiliśmy jeszcze do kompletu szafę i jak sie wszystko ustawiło i dodało doatki pokój wyszedł całkiem fajnie. Czasami warto jednak ulec dziecku i sprawić mu przyjemność.
-
Mam taki mały problem ponieważ nie mam gdzie wynieść i w co zapakować wszystkich zabawek mojego dziecka przy remoncie, a nie chciałabym ich zniszczyć i zakurzyć. Czy znacie jakiegoś producenta pudełek kartonowych w Warszawie? Chciałabym kupić je od ręki i mieć problem z głowy.
Jak urządzaliśmy pokoje dla dzieci, to wybraliśmy się do Agata Meble.
Kupiliśmy tam nie tylko meble, ale wszystko co w pokoju dziecięcym jest niezbędne. Teraz mają tam fajne promocje na oświetlenie, również do pokoju dziecięcego.
Kupiliśmy tam nie tylko meble, ale wszystko co w pokoju dziecięcym jest niezbędne. Teraz mają tam fajne promocje na oświetlenie, również do pokoju dziecięcego.
Pokój maleństwa to jedno z wdzięczniejszych pomieszczeń do aranżacji
jeszcze pamiętam jak to u mnie było, słodziutkie szafeczki, łóżeczko, ściany w delikatnym różu, dobieranym z 10 testerami duluxa
ot żeby było idealnie
teraz już sporo zmieniliśmy bo córka urosła, ale na tamten czas było naprawdę księżniczkowo. Obowiązkowo fotel dla mamy do karmienia, wygodny z podłokietnikami. Też nie ma co nie wiem ile mebli wkładać do takiego pokoju, im mniej tym mniej się brudzi, kurzy.