Pomysł na dobry biznes
Pomysł na dobry biznes
Czasami szalony biznes jest dobrym pomysłem. Ważne, że inwestycja zakończyła się sukcesem i przynosi dochody. To co na początku wydaje się szalone, może w końcowej fazie może być strzałem w dziesiątkę. Obejrzyjcie poniższy materiał.
Biznes forum
Re: Pomysł na dobry biznes
Im bardziej szalony pomysł na biznes tym może być lepszy. Sklepów spożywczych już jest chyba dostatek, odzieżowych chyba też, tak, że czas chyba na coś nietypowego.
Całkiem ciekawe
Ja robię własną stronę z meżem i prowadząc ją w sumie robimy to co lubimy
Dodatkowo czasami coś uszyję i sprzedaję rękodzieło 

Tu znajdziecie wiele wskazówek, jak urzeczywistnić swój biznesowy pomysł
-> http://www.makow24.pl/art1450476112,mas ... aloz-firme

W Internecie nie znajdzie się dobrego pomysłu na biznes.
Dobry pomysł to przede wszystkim kreatywność i idea, a tego nikt wam nie wyjawi, bo jeżeli ten pomysł rzeczywiście będzie dobry, to sam go zrealizuje. 

Do końca to nie masz racji, że nie znajdziesz pomysłu na dobry biznes. Czasami ludzie mają za dużo pomysłów na biznes i z góry wiedzą, że nie zrealizują ich wszystkich.Royal pisze:W Internecie nie znajdzie się dobrego pomysłu na biznes.Dobry pomysł to przede wszystkim kreatywność i idea, a tego nikt wam nie wyjawi, bo jeżeli ten pomysł rzeczywiście będzie dobry, to sam go zrealizuje.
Ja się zastanawiam nad rozkręceniem małej gastronomii. Tylko nie standardowy kebab ale ... mobilna smażalnia ryb! Znalazłam firmę rybkodajnia.pl, która oferuje bardzo korzystny system franczyzowy. U mnie w mieście nie ma żadnej smażalni ryb więc pomysł może okazac się trafiony 

Ja się zastanawiam nad firma zajmująca się obróbką skrawaniem. Znalazłam dostawce maszyn przeznaczonych do obróbki blachy, firmę polteknik.pl i mogłabym u nich zakupić wyposażenie linii produkcyjnej. Jak myślicie, to opłacalny biznes?
Jeżeli zakładasz firmę to do 60 dni od jej powstania możesz dołączyć do takiego http://programaktywizacja.pl/ programu.
Celem projektu jest rozwój przedsiębiorczości w Polsce, polega na bezpłatnym udostępnieniu narzędzi informatycznych do zarządzania prowadzeniem firmy oraz prowadzenia księgowości we własnym zakresie. Myślę, że jest to fajna opcja dla początkujących przedsiębiorców
Celem projektu jest rozwój przedsiębiorczości w Polsce, polega na bezpłatnym udostępnieniu narzędzi informatycznych do zarządzania prowadzeniem firmy oraz prowadzenia księgowości we własnym zakresie. Myślę, że jest to fajna opcja dla początkujących przedsiębiorców

Słyszałam o tej kopalni. To świetny pomysł i fantastyczne miejsce na wycieczkę z dziećmi