A czy ktoś z Was korzysta może z aplikacji GymGang? To apka m.in. dla trenerów personalnych, która pomaga znaleźć zostać odnalezionym, zgrupowanie podopowiecznych i proste zarządzanie planami treningowymi. Jak dla mnie bomba!
W ostatnim czasie ludzie bardzo o siebie dbają oraz coraz więcej z nich chodzi na siłownie, jednak dobrze jest przekalkulowac sobie opłacalność takiego biznesu. Zorientowac się jakie są
koszta wynajmu lokalu
ilość potencjalnych chętnych
konkrencja
to jakie ćwiczenia oferują w okolicy
Bardzo trudno jest wybić się ze standardowa siłownia. bo takich ośrodków jest wiele. Dobrze będzie na pewno zaoferowac cos nieszablonowego. Coś czego jeszcze w okolicy nie ma. Polecam poczytac sobie o treningu ems, nie jest to jeszcze popularna opcja, ale na pewno będzie zyskiwała na popularności. Treningi nie zajmują dużo czasu a mozna dzięki nim ładnie wymodelować ciało oraz zrzucić wiele kalorii.
Odkryłem, że całkiem dobrą strategią, gdy ktoś pyta mnie, czy jestem ateistą, jest uświadomić mu, że on również jest ateistą, wszak nie wierzy w Zeusa, Apollona, Amona Ra, Mitrę, Baala, Thora, Wotana, Złotego Cielca ani w Latającego Potwora Spaghetti. Ja po prostu poszedłem o jednego Boga dalej.
To prawda że wiele osób korzysta z siłowni. Tylko że pandemia, sprawiła ze już raz były one zamknięte, a zanosi się na to, że będzie powtórka. Dlatego ja znalazłam taka ofertę. Rower magnetyczny pozwoli mi ćwiczyć w domu. Dbać o kondycję, spalać nadmiar tkanki tłuszczowej. To chyba najlepsze rozwiązanie na obecny czas.