Najlepsze jest odchudzanie z głową. Ja liczyłam kalorie, jadłam zdrowo i piłam dużo wody. Od siebie mogę polecić batony proteinowe. Warto po nie sięgnąć po treningu lub gdy najdzie cię ochota na coś słodkiego. To na pewno lepsza opcja niż normalne słodycze.
Przede wszystkim - zdrowa, zbilansowana dieta redukcyjna. Dzięki przemyślanym posiłkom, można nie tylko zrzucić zbędne kilogramy, ale też poprawić swoje zdrowie i samopoczucie. Jako osoba, która przez długi czas zmagała się z otyłością i przeszła przez niejedną dietę, muszę przestrzec, że nie ma sensu brać się za odchudzanie samemu - warto skonsultować się z dietetykiem i zaufać jego wiedzy i doświadczeniu. Mnie pokonać otyłość pomogła wizyta w gabinecie dietetycznym „Metamorfoza” w Krakowie, dzięki której zrozumiałam, co robiłam źle i jak właściwie traktować moje ciało. Dietetyk dobrał jadłospis pod moje smaki i cel, dzięki czemu został zachowany balans - do niczego nie musiałam się zmuszać ani z niczego rezygnować. Efekty przyszły same, dzięki czemu jeszcze bardziej wkręciłam się w zdrowe odżywianie. Dziś po otyłości nie ma śladu, a ja czuję się jak nowonarodzona. Serdecznie polecam wszystkim poradnię "Metamorfoza" w Krakowie - gwarantuję, że nie pożałujecie.
Kluczem do sukcesu jest zdrowe odżywianie. Czasem nie zdajemy sobie sprawy, że takie produkty, jak figi mają właściwości lecznicze. Ja dowiedziałam się tego z artykułu na stronie https://jawo2008.pl/blog/figi-suszone-w ... nicze.html. Mają swój sklep, w którym lubię zamawiać różne ciekawe produkty.
Ja schudłam dzięki cateringowi dietetycznemu, próbowałam wiele ale najlepszy okazał się dla mnie być od wygodnej diety, mają fajny zbilansowany wachlarz przepisów, bardzo mi służy dieta od nich
Ostatnio przesunięty w górę 12 maja 2022 09:51 przez: Anonymous.