Gdyby potrzebny był wózek dla dziecka typu spacerówka, to jak najbardziej polecam wózek recaro. Bardzo wygodnie się go prowadzi, a dziecko też podróżuje w komfortowych warunkach.
Wypożyczenie narzędzi jest dobre, ale tylko w przypadku kiedy jest to urządzenie, które przyda nam się tylko w danym momencie lub jest naprawdę drogie. Ja z reguły kupuję potrzebne mi narzędzia i sukcesywnie wyposażam swój warsztat.
Narzędzia ręczne wraz z elektronarzędziami zapewnili nam adler-narzedzia - i to w jakiej jakości! Całkowicie porwało mnie to, co mieli do zaoferowania, moi pracownicy wykorzystują je dzień w dzień!
Poszukuje firmy, która w ofercie posiada klucze kontrolne. Ważna jest jakość produktu i trwałość obudowy. Niedawno znalazłam firmę Pol-Welt. Czy zna ktoś tą firmę i może podzielić się opinią?
Klaudia, chciałabym Ci pomóc ale niestety nie znam tej firmy. Jedyne co możesz zrobić to popytać na innych forach. A co do innych narzędzi to w sklepie https://qmart.pl/ my czasem coś kupujemy.
Jeśli jesteście z Dąbrowy Górniczej to ja w takim razie odsyłam was do hurtowni elektronarzędzi i narzędzi budowlanych Metalex. Są super zaopatrzeni, dobrze doradzają no i cenowo jest u nich rozsądnie, dlatego na start (i nie tylko ) zdecydowanie doradzam ich właśnie.