Od czego zaczynacie planować wakacje?
Czy najpierw wybieracie miejsce? Czy raczej decyduje cena?
My rozglądamy się i oceniamy noclegi w Łebie, która jest idealnym miejscem na letni wypoczynek.
Planujecie urlop raczej w Polsce, czy gdzieś poza granicami?
Jedno z drugim się wiąże. Najpierw zastanawiam się nad miejscami które bym chciał zwiedzić. Następnie sprawdzam różne oferty i dokonuję ostatecznej selekcji. W tym roku Chorwacja.
Ja tez myślałam o Chorwacji ale w troche innym wydaniu. Mam na myśli rejs jachtem. Biuro http://www.globtourist.com/czartery-chorwacja.html
czarteruje jachty a także organizuje takie kilkudniowe rejsy. Można zwiedzić miejsca do których masowa turystyka nie dociera. Poza tym z pokładu jachtu zwiedzanie wygląda zupełnie inaczej.
My myślimy o wakacjach w Kościelisku.
Udało się nam znaleźć domki na domkikoscielisko.pl i chyba wynajmiemy jeden na tydzień lub dwa.
Początkowo myślałam o Zakopanym ale tam jest zawsze pełno ludzi i trudno i spokój. Kościelisko jest równie piękne ale spokojniejsze co jest moim zdaniem ogromnym plusem.
Najpierw zbieram chętnych ludzi, potem myślimy gdzie jedziemy i później reszta. Nie korzystam z gotowych ofert biura podróży tylko sami wszystko planujemy.
My chyba będziemy chcieli pozwiedzać trochę Polski. Pomyślałam , ze fajnie było by odwiedzić Poznań. To Polskie miasto, ale nie mieliśmy okazji tam jeszcze być. Wstępnie udało mi się, znaleźć nocleg. Pokoje gościnne są tanie a przecież wyglądem przypominają nie jeden hotel
Ja zawsze planuję je dużo wcześniej bo łatwiej zarezerwować konkretne miejsce.
Jeżeli szukasz jakiegoś dogodnego miejsca na wypoczynek zajrzyj do Sunandsnow, bo mają apartamentowce w górach, nad morzem i w dużych miastach. Każdy znajdzie coś dla siebie