Zależy z jakiej konkretnie dziedziny prawa pomocy potrzebujesz. Ale na pewno z czystym sumieniem mogę polecić kancelarię JST. Sama korzystałam tam z pomocy Pana Tomaszczyk, który zajmuje się prawem pracy i prawem rodzinnym i byłam zadowolona z porad jakie otrzymałam.
Jeśli chodzi o Warszawie, to zapraszam do filii kancelarii Gawor. Tam pomagają w zakresie prawa cywilnego rodzinnego i w przypadku ogłoszenia upadłości konsumenckiej, niezależnie, czy to dotyczy osób fizycznych, czy spółek. Pomogli już wielu osobom, warto mieć to na uwadze. Przyjmują także w Katowicach i w Krakowie.
Jeśli sprawa dotyczy rozwodu, podziału majątku to ze swojej strony mogę polecić adwokata Łukasza Węgłowskiego, w Szczecinie i w Kamieniu Pomorskim ma swoje kancelarie. Takie sprawy to tylko z adwokatem, wiem coś o tym. Przynajmniej jest obok osoba, która doradzi, poprowadzi sprawę jak należy, zadba o wszelkie szczegóły. Na p. Łukaszu można polegać.
Również mogę polecić Pana Tomaszczyk. Jeśli chodzi o prawo pracy nie ma sobie równych. Konkretny, rzetelny i z dużym doświadczeniem co przekłada się na jego wygrane.
Również mogę polecić Pana Tomaszczyk. Jeśli chodzi o prawo pracy nie ma sobie równych. Konkretny, rzetelny i z dużym doświadczeniem co przekłada się na jego wygrane.
To prawda. Naszymi sprawami firmowymi też się zajmuje. W obecnych czasach dobrze mieć kogoś zaufanego i tak biegłego w prawie po swojej stronie.
Też współpracujemy z Panem Tomaszczyk. Fajne jest to, że wiele spraw można z nim skonsultować przez internet a to w obecnej sytuacji jest bardzo wygodne.
Ja własnie szukam kogoś, kto w tym ciężkim czasie jaki mamy pomógłby ogarnąć sprawy firmowe i podpowiedział co i jak przeorganizować. Macie jakiś kontakt do tego mecenasa Tomaszczyka?