Myślę, o otwarciu sklepu z dodatkami do odzieży takimi jak paski, chusty czy szaliki. Co o tym myślicie? Czy ktoś z was zna jakąś dobra hurtownie, w której mógłbym się zaopatrzyć w towar tego typu?
Ja korzystam z oferty taniej hurtowni dodatków do odzieży Versoli. Posiadają wszystko to o czym pisałeś - od szalików po chusty, aż po różnego rodzaju torby.
Liczy sie również reklama oraz sam wygląd sklepu.
Postawcie przed wejściem po obu stronach donice z drzewkami, jeśli jest taka możliwość (zatrzymaja na chwilę wchodzących), dajcie świetlny kaseton z logo i info nad wejściem, zmiencie kolorystykę, meble też przydałoby się zmienić, jeśli to niemożliwe to chociaż ladę (miejsce obsługi i płatności) wymiencie na nową.
Odkryłem, że całkiem dobrą strategią, gdy ktoś pyta mnie, czy jestem ateistą, jest uświadomić mu, że on również jest ateistą, wszak nie wierzy w Zeusa, Apollona, Amona Ra, Mitrę, Baala, Thora, Wotana, Złotego Cielca ani w Latającego Potwora Spaghetti. Ja po prostu poszedłem o jednego Boga dalej.
jeśli macie jakieś fajne rzeczy hand made do sprzedania to sprawdzi sie wynajęcie sklepu na godziny w m1 w Poznaniu, potrzebna do tego jest aplikacja H-OUR Store