Z zawodu i wykształcenia jestem grafikiem komputerowym więc nie mam w ogóle doświadczenia w takich sprawach. Ale zauważyłam, że w miejscu gdzie mieszkam – czyli Wołomin – nie ma pewnego rodzaju miejsca, które jest popularne w Warszawie.
W Wołominie jest dużo dzieci. Ale miejsca przeznaczone dla nich są podzielone na dwa rodzaje:
Natomiast w Warszawie są miejsca gdzie i rodzice mogą zjeść coś smacznego i dzieci będą mogły się super bawić. I takie miejsce mnie interesuje.
Ale tutaj zaczynają się moje problemy bo naprawdę nie mam doświadczenia i wszystko jest dla mnie niewiadomą. Mogłabym spróbować sama przez to przebrnąć ale po co wyważać otwarte drzwi i popełniać te same błędy co inni przede mną.
Na razie nie zastanawiam się nad nazwą, ani nad reklamą, póki co radośnie zakładam, że klienci się znajdą, i będzie ich tylu żeby utrzymać interes. Nie zastanawiam się też nad tym jakie atrakcje zrobić dla dzieci – bo jest to rzecz, którą się postawi i będzie służyć (pomijam oczywiście konieczność czyszczenia i naprawy popsutych elementów). Na razie myślę o tym, czy w ogóle podołałabym takiemu wyzwaniu i jakich kosztów należałoby się spodziewać.