Kochani od kilku dni boli mnie ucho i ogólnie strasznie rozbita się czuję. Oczywiście w przychodni nie odbierają bo chyba ich pandemia już rozleniwiła. Czy macie namiary na jakiegoś lekarza online tak żeby zadzwonić i żeby przepisał mi odpowiednie leki?
Zdecydowanie mogę polecić Med24, korzystałam już kilka razy i bez problemu uzyskałam pomoc. Raz z synkiem kiedy zachorował na grypę i raz dla siebie kiedy miałam problem z turbo alergiczną reakcjąś na jakąś paskudną roślinę.
Zdecydowanie mogę polecić Med24, korzystałam już kilka razy i bez problemu uzyskałam pomoc. Raz z synkiem kiedy zachorował na grypę i raz dla siebie kiedy miałam problem z turbo alergiczną reakcjąś na jakąś paskudną roślinę.
A ja dzisiaj zamówiłam wizytę online w Med24 i powiem szczerze, ze jestem pozytywnie zaskoczona. Nie było problemu z L4 i lekami. Akurat dzisiaj dopadł mnie potworny bol gardła i gorączka. No rozłożyło mnie na łopatki a lekarz na NFZ oczywiście nie ma terminów. Chyba będę częściej korzystać z Med24
Korzystałam dzisiaj z Med24 i wszystko było ok. Lekarz szybko się ze mną skontaktował i wypisał leki na alergię. Od kilku dni mam tak nasilone objawy alergii, że ledwo żyję :/
Med24 to świetna opcja dla każdego kto potrzebuje zwolnienia, leków lub po prostu szybkiej konsultacji a do lekarza na NFZ lub prywatnie na już nie może się dostać.
O fajnie wiedzieć, że coś takiego istnieje. Ja ostatnio chciałam umówic córkę do pediatry, bo strasznie bolało ją gardło i kazali mi czekać prawie tydzień na wizytę. Gdybym wiedziała, że mozna skorzystać z konsultacji online od razu bym to zrobiła.
Med24 to świetna opcja dla każdego kto potrzebuje zwolnienia, leków lub po prostu szybkiej konsultacji a do lekarza na NFZ lub prywatnie na już nie może się dostać.
Korzystałam z Med24 i musze powiedzieć, że jest to świetna opcja dla zabieganych oraz w nagłych sytuacjach. Można umówić wizytęo każdej porze dnia i nocy. Wiadomo jak jest z dostaniem się do przychodni a dzieci niestety lubią chorować w najmniej oczekiwanych momentach.