Dobry pomysł! Na tym naprawdę możesz zarobić. Radzę na początek dowiedzieć się jak stworzyć portfolio copywriter i zacząć działać w tym kierunku. Musisz uzbroić się w cierpliwość.
Jeżeli szukacie dodatkowych sposobów na zarabianie pieniędzy to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić artykuł, w którym dowiecie się jakie make-cash.pl/blogs/entry/216-praca-w-domu-dla-mam-top-10-sprawdzonych-prac-zdalnych/ są najlepsze. Sama skorzystałam z porad z tej strony i bardzo mi to pomogło.
I proszę daj mi znać w zamian za start możesz dostać 10PLN
Nagroda za wpisanie tego kodu to : 10 PLN tak tak, Dodam Cię do grupy na Whatsapp, gdzie Manager na Polskę odrazu daje 10PLN
p.s. pod warunkiem zakupu Pakietu VIP
Praca w Social Media na darmowym koncie polega na wykonaniu dziennie 4 zadań.
Like na FB, YT lub TT. Za każde zadanie dostajesz 1.50PLN więc 6PLN dziennie.
Wypłata już możliwa od 30PLN.
Na darmowej opcji to wszystko..
Ale jak się przekonasz do apki i firmy możesz działać cały rok..
I wtedy zaczynają się poważne pieniądze dla Ciebie i serwisu, wystarczy nabyć jeden z 5 pakietów VIP.
Ja nabyłem Pakiet VIP5
Dziennie 34 zadania i zarabiam 272 PLN
Czyli 8160 PLN miesiąc. Przez rok to ponad 99280 PLN
Tak w każdym miesiącu to ponad 1250PLN z członkowstwem na rok, czyli 12 miesięcy.
Czyli 15.184PLN rocznie.
Serwis w Polsce dopiero zaczyna działać
Pamiętaj dwie rzeczy
Pierwsza!! Nawet jak nie zainwestujesz w żaden Pakiet to masz darmowe 30PLN
Pakiet VIP1 kosztuje 200PLN
Dziennie 5 zadań i zarabiasz 8PLN
Czyli 240PLN miesiąc. Przez rok to ponad 2920PLN
Pakiet VIP2 kosztuje 500PLN
Dziennie masz 8 zadań i zarabiasz 20PLN. Czyli ponad 600PLN miesiąc. Przez rok to ponad 7300PLN
Pakiet VIP3 kosztuje 1000PLN
Ten właśnie pakiet wybrałem mam 13 zadań za każde 3.20PLN dziennie, czyli ponad 41PLN, miesięcznieTo ponad 1250PLN
Rocznie 15.184PLN..
Są też Pakiety grubsze
VIP4 za 3.000PLN,
miesięcznie masz 3.900PLN
VIP5 za 6.000PLN
Miesięcznie masz aż 8.160PLN
2 dni temu wszedł Vip 6 i Vip 7
Ale to już dla osób, które naprawdę lubią duże ryzyko..
Ale kasa do wyrwania całkiem spora O tym opowiem jak się zdecydujesz wogóle na jakikolwiek ruch. Nawet ten darmowy..
Pamiętaj miej swoją strategię i wygrywaj w rynku
Czekam na Twój kontakt, aby dodać Cię do grupy Whatsup
https://t.me/WindMedia97
Grupa what's app
https://chat.whatsapp.com/GEtL88WABDB1iCtd68zjVq
Faktycznie na stronach można zarabiać nie małe pieniądze, ale pod warunkiem że dobrze się do tego dobrze zabierzemy.
1. Ankiety, klikanie w bannery - ja od razu bym sobie to odpuścił, to jakieś małe i śmieszne kwoty.
2. Afiliacja, Programy Partnerskie - nadal działają, a nawet powiedziałbym że jeszcze lepiej niż naście lat temu - najlepszy przykład? https://www.zarobic-online.pl/money2money-moja-opinia-o-programie-partnerskim-m2m/ - ze 20 lat działa ta sieć i nadal jej współpracownicy osiągają fajne zarobki. Tyle że: Finanse - tu już nie zarobimy bo ciężko wbić się / duża konkurencja.
3. SEO / Adsy - dużo firm, szuka do obsługi więc warto zgłębić wiedzę na ten temat i oferować swoje usługi.