Co myślicie o wszelakich firmach transportowych? Szczególnie chodzi mi o te między-krajowe. Ile potrzeba by wystartować z taką firma? Konkurencja chyba jest dosyć spora ale i tak nie słychać by ktoś narzekał na brak klientów. Jakieś rady?
Myślę, że zdecydowanie przewozy osób to dobre rozwiązanie, jeśli trzeba gdzieś pojechać dalej, a nie mamy swojego samochodu lub nie chce go ze sobą zabierać. Najwięcej osób w dalszym ciągu chyba mimo wszystko decyduje się na przejazdy busami. Według mnie to wygodniejsza sprawa i można po drodze pooglądać sobie widoki.
Firmy przewozowe to świetne rozwiązanie. Za niewielkie pieniądze można dotrzeć do dowolnego miejsca za granicą. Ja np trafiłam niedawno na eco-bus.pl. Jeżdżą z Polski do Danii, ceny mają bardzo ok. Chyba skorzystam z oferty i odwiedzę niedługo rodzinę w Danii.
Przewóz osób zapewnia firma dobrucki, korzystałam z ich usług i jestem zadowolona, każdy kto na terenie Trójmiasta i okolic potrzebuje transportu, powinien skorzystać z usług tej firmy
My w firmie korzystamy z free now, jest to bardzo dobra korporacja taksówkarska, kursy zamawia się przez aplikacje, która jest bardzo prosta w obsłudze, po zamówieniu kursu kierowca zawsze szybko przyjeżdża. W panelu admina jest wszystko w jednym miejscu, widzac tam przejazdy, wydatki i faktury. Dla mnie naprawde spoko
Przewóz osób od dawna zapewniają nam interbus. Tym sposobem jesteśmy w stanie dostać się pod wskazane miejsce, szybko, sprawnie i na czas. Znakomity wybór!
W kwestii przewozu osób od dawna zgłaszamy się do zaufanej firmy. Inter Bus realizują te zadanie niezwykle sprawnie i na czas. A często są nam takie usługi potrzebne do wożenia pracowników.
Co do transportu międzynarodowego to u mnie najlepiej się sprawdziła firma A&W Trans. Jeżdżą na trasach Polska-Niemcy-Dania. Mają rozsądne ceny, są punktualni, jeżdżą bezpiecznie, po prostu są profesjonalni. No i jeszcze przewożą też paczki.
Zawsze, gdy pojawia się potrzeba skorzystania z usług przewozowych to stawiam na sprawdzonych i doświadczonych specjalistów. Stąd pomysł o współpracy z przewozyberlinski.pl/ . Realizowane przez nich usługi transportowe robią wrażenie. Istna rewelacja i profesjonalizm!