Jakie wino najczęściej wybieracie? Ja zazwyczaj brałam pierwsze lepsze. Ostatnio jednak nieco bardziej rozsądnie do tego podchodzę i staram się przemyśleć wybór. zielonebutelki.pl Sklep wina posiada wiele ciekawych propozycji! Znacie?
Wieczorem lubię sobie wypić kieliszek jakiegoś dobrego czerwonego wina, chyba najbardziej mi smakują półwytrawne. Bardzo dobre jest gruzińskie kazbek peak, super pasuje do pizzy
Zależy jeszcze jakie wina lubisz pić - białe, różowe, czerwone...? Może musujące..? Ja najchętniej piję wina białe, ale gdy nie mamy takiego w domu, a mam ochotę na wino to pocieszę się też innym. Dla mnie najważniejsze jest aby było dobrej jakości i do tego słodkie
Nie ma to jak winko, albo coś mocniejszego własnej produkcji. Może nie jest to najtańsze i najprostsze zajęcie, ale efekty bywają ciekawe. Ostatnio widziałam nawet drożdże do bimbru w bardzo przystępnej cenie. No, ale co kto lubi. Jak się nie ma doświadczenia, ani chęci do poczytania trochę o samym procesie fermentacji to lepiej się za to nie zabierać.