Stres i depresja
Stres i depresja
Zyjemy w świecie, w którym co chwile pojawiają sie jakieś stresujące sytuacje i wpędzają nas one w depresyjny stan. Dlatego warto szukać rozwiązań.
Re: Stres i depresja
Depresję należy leczyć. To już chyba wszyscy wiedzą ale nie zawsze można znaleźć dobrych specjalistów. Moja kuzynka leczyła się w ośrodki Medox. Bardzo dobrzy psychologowie tam pracują i mają bardzo innowacyjne metody leczenia. Warto tam zajrzeć.
-
Nie dawaj się temu!
Stres potrafi dac się mocno we znaki. Sam to przechodziłam rok temu. Bez specjalisty się nie obyło. Nauczyłem się radzić sobie ze stresem i panować nad jego konsekwencjami. Korzystałem z pomocy w PsychoMedic.
Trzeba mieć wsparcie najbliższych to bardzo pomaga, jak również dobrze jest szukać pomocy specjalistów.
Stres to najgorsze co nas dopada. Ludzie sobie z nim różnie radzą. Niektórzy sięgają po alkohol co jest bardzo zgubne natomiast mi doradzono spożywanie napoju Kava kava to znany środek z wysp pacyficznych. Możemy już kupić już legalnie w Polsce.
-
Najgorzej, stres nie działa dobrze na nikogo.
Potworny kłopot, który mimo wszystko da się pokonać. Najważniejsze to otrzymać solidne i nietuzinkowe wsparcie. A tego udzielili mi PROmedicum.
Najgorzej nic nie robic... to samo nie przejdzie. Jak juz jest bardzo źle konieczna jest pomoc z zewnątrz - znam to z autopsji. Polecam też susz cbd ze sklepu konopne chmury. Po porodzie bardzo mi pomagał zwłaszcza na sen.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2019 19:26 przez julaśka, łącznie zmieniany 1 raz.
Depresja... Nie ma nic gorszego. Jakiś czas temu zmarł mi ojciec, przez co przedawkowałem morfinę. Żyję, ale depresja ciągle mnie trzyma...