Hmm no objawy ciąży mogą być przeróżne i chyba każda kobieta inaczej przechodzi. Jedna ma mdłości a inną wszystko denerwuje. Ja nie mogłam jeść niektórych rzeczy a poza tym dobrze przechodziłam. Szcześciarami są te co nie mają żadnych dolegliwości.
Nie łatwiej iść zrobić badanie HCG ? albo po prostu test ciążowy ? Ile razy ja myślałam, że mogę być w ciąży ... masz regularne miesiączki ? Ja miałam z tym problem i nie wiedziałam w jakim dniu cyklu jestem, po stosowaniu ovarinu się poprawiło.
U mnie była gorączka i mdłości, a potem standardowo - złe samopoczucie, brak okresu, dalsze mdłości, znacznie większy biust... Pewnie każda ma trochę inaczej.
O ciąży bardzo dużo możecie dowiedzieć sie na stronie plodnosc.pl. Znajdziecie tam informacje związane z każdym tygodniem Twojej ciąży. Od samego początku, do samego końca. Wiele mam sprawdza takie strony i aplikacje, bo chcą wiedzieć, jak dziecko się rozwija będą w brzuchu mamy.
Ja niestety miałam, u mnie zaparcia były spowodowane żelazem, który miałam w swoich witaminach, jak witaminy zmieniłam na mamadha premium to problem się skończył mój gin powiedział że na spokojnie mogę sobie żelazo odpuścić, bo jest wskazane tylko u kobiet z anemią
Wystarczy zrobić test ciążowy, jeśli mamy jakieś objawy, które nas niepokoją. Nie ma w tym nic trudnego, a jeśli test wyjdzie pozytywny, to warto od razu szukać sobie sprawdzonej opieki medycznej do prowadzenia ciąży. Ja osobiście polecałabym zwrócić uwagę na prowadzenie ciąży. Wszystkie badania w czasie ciąży wykonane, badania USG, aby obserwować płód, badania KTG i na miejscu dostępne laboratorium, aby wykonać te badania, które trzeba na miejscu.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2019 11:59 przez monika8934, łącznie zmieniany 1 raz.