Dobre gatunkowo łóżko, z dopasowanym do potrzeb użytkownika materacem, pastele (a przynajmniej niejaskrawe kolory ścian), rolety nieprzepuszczające światła to mój sposób na idealną sypialnie. Ekskluzywne łóżko, ściany w odcieniach bieli i wanilii (na jednej tapeta), rolety rzymskie dzień-noc, stolik nocny z niewielką lampką. W tym pomieszczeniu zamontowałam też szafę na wymiar. Czuję się dobrze, a przede wszystkim się wysypiam
Wiadomo, że zacząć od większych mebli, najlepiej oczywiście od łóżka Warto także zainteresować się pościelą, dobrać kilka kompletów które będą pasować wam do całego wystroju.
Ja muszę mieć miejsce.A że nie mam zbyt dużej to mam łóżko i duża szafę skośna,którą ostatnio zamawiałam w wiór Płyt.To taka bardzo fajna firma projektująca i tworząca meble. Ludzie bardzo sympatyczni,wiedzą czego klient oczekuje. Naprawdę cieszę się że ich wybrałam.
W takim przypadku należy najlepiej kierować się własnym wyborem oraz gustem. Ja urządzałam sypialnię około miesiąca temu i wiem, że nie jest to łatwe zadanie. Bardzo m się podobały rzeczy z senpo i to właśnie tam zdecydowaliśmy się kupić wyposażenie naszej sypialni.
Ja też wychodzę z tego założenia, że wnetrza powinno sie urządzać w zgodzie z własnymi upodobaniami i własym gustem. Dlatego też nasza będzie w stylu skandynawskim i nawet mamy już wybrane do nie to łózko, ale z jasnobeżową tapicerką. Tak swoją drogą to ta aranżacja też sporo nam pomogła w zaaranżowaniu naszaej. Czasami można w tych sklepach trafić na ciekawe inspiracje.
Narzuty, pościele i tego typu artykuły dostępne są w sklepie room99. Sprawdźcie sami. Moim zdaniem oferta sklepu naprawdę ciekawa i można znaleźć sporo ciekawych wzorów.