Urządzając sypialnie, powinniśmy wykorzystać również narzuty dekoracyjne. W ciągu chwili odmienimy w taki sposób wnętrze i nadajemy mu smaku. Polecam jako architekt.
Dla mnie każde pomieszczenie musi mieć swój klimat, a sypialnia przede wszystkim. W końcu tam odpoczywamy, śpimy. Dwustronna, pikowana narzuta, do tego ładna, gatunkowo dobra pościel, poszewki też sobie dobrałam. Taka jedna, ładna całość wyszła, podoba mi się
A zobacz sobie na agatameble - oni tam wrzucaja mnostwo fajnych porad na temat aranzacji Sama wlasnie kombinowalam z lozkiem i w koncu dzieki tym artykulem udalo mi sie znalezc idealna opcje.
Moim zdaniem nie ma w tym większej filozofii. Musicie po prostu dobrać takie akcesoria, które najbardziej Wam odpowiadają. Ja bym poszedł w kierunku pościeli takie jak Madley. W ten sposób będziecie w stanie jeszcze większą przyjemność czerpać ze snu.
A co na okna? Znow tradycyjnie jak to w Polsce - ciezkie, kurzace sie zaslony+firanki? Czy moze zaluzje, ktore sie rozpadaja i sa az siwe od kurzu? A moze pojsc krok dalej i postawic na nowoczesnosc? Slyszalyscie o takim czyms jak folie okienne? Spojrzcie, nie musza byc jednokolorowe czy nudne - moga byc rowniez dekoracyjne i tworzyc ozdobe okna i calego pomieszczenia.
Może jakiś dywan, ciekawa zasłonka i firanka? Według mnie też bardzo dobrze będą wyglądać szafki nocne oraz lampa stojąca. Powinniście postawić również na ciekawą pościel.
Myślę, że warto również zwrócić uwagę na dobór odpowiedniej pościeli która będzie pięknym dopełnieniem całej aranżacji sypialni. Akurat ostatnio znalazłam bardzo fajny sklep internetowy. Ja uwielbiam pościel bawełnianą także zarówno zimą jak i latem śpi się pod nią bardzo dobrze.
Sypialnia jest dość intymnym miejscem, bo w końcu tam śpimy. Dlatego też nie wyobrażam sobie sypialni bez firanek! Dziwię się ludziom, że potrafią mieć takie "gołe" okna, przez które wszystko widać :/ Ja po remoncie kupiłam piękne firanki i w całym domu mam w oknach właśnie firany. Wygląda to bardzo estetycznie