Gdzie na depilację laserową we Wrocławiu ?
Gdzie na depilację laserową we Wrocławiu ?
Czy są tu na forum mieszkanki Wrocławia ? Pytam bo szukam miejsca, gdzie warto wybrać się na depilację laserową. W końcu się odważyłam na ten zabieg ale szukam dobrego gabinetu, gdzie i jakośc obsługi będzie ok i ceny w miarę rozsądne. Z góry dzięki za pomoc 

Re: Gdzie na depilację laserową we Wrocławiu ?
malla ja jezdziłam kiedyś do Wrocławia do salonu COCO-TIME. Teraz przeprowadziłam się już do stolicy i jestem bardziej na bieżaco jeśli chozi o stołeczne salonu urody ale jak jeszcze urzędowałam we Wrocławiu to chodziłam tylko tam. Zerknij, miejsce sprawdzone już wielokrotnie.
ja też polecam salon COCO-TIME. Jestem ich klientką od kilku dobrych lat. Depilację laserową też u nich robiłam i polecam - nowoczesny sprzęt, dobre ceny i super atmosfera.
Nie mam doświadczenia w tej kwestii. Dlatego nie bardzo będę w stanie pomóc.
Czas ma tendencję do przyspieszania, kiedy nie zwraca się na niego uwagi.
dzięki dziewczyny za odpowiedzi. O salonie COCO-TIME nigdy nie słyszałam ale sprawdziłam na mapie i okazuje się, ze ulica Trawowa jest nawet niedaleko mnie
Na pewno się z nimi skontaktuje. To mówicie, ze cena zabiegu mnie nie przerazi
? Miałam ostatnio sporo wydatków i jestem ciekawa jak to wygląda ?

malla bez przesady to nie jest jakiś strasznie duży wydatek
Na pewno szybko Ci się zwróci bo przecież woski, maszybki jednorazowe czy pianki do golenia też kosztują
a efekt jest super, na pewno nie pozałujesz 

evelajna masz rację jakby tak podliczyć to co wydałam przez te kilkanaście lat na maszybki, depilatory i woski to mogłabym się chyba cała wydepilowac laserowo 

no właśnie malla sama widzisz jak to wygląda
A z efektów będziesz bardzo zadowolona na pewno