Widzę że stawiasz na dosyć praktyczny prezent. Ale no dokładnie zależy co się komu podoba. U mnie mama ma urodziny za miesiąc i tez myślę nad prezentem ale chyba bardziej bym się ukierunkowała na jakąś biżuterie. Koleżanka pokazywała mi ostatnio piękne naszyjniki z różnymi kamieniami. Wiem że mojej mamie by się coś takiego spodobało. Nie wiem tylko jeszcze który wybrać... Kupował ktoś może mamie biżuterię i pomógł mi ułatwić wybór czegoś odpowiedniego?
A może coś ręcznej roboty, takie ręcznie robione przedmioty naprawdę ciesza najbardziej, przynajmniej ja mam takie zdanie. Bo wiadomo, że są też takie osoby, u których liczy się cena prezentu....
Być może temat już nieaktualny,ale jeśli chodzi o prezent dla mamy,to chyba rzeczywiście biżuteria może być dobrym pomysłem!
Sam często szukam podpowiedzi na takich i podobnych stronach.
Wybór w internecie jest dość spory,także czasem trudno się zdecydować...
Może dobrze też zapytać dyskretnie mamę(np.znaleźć jakiegoś powiernika,który zrobi mały wywiad) jaki prezent by ją ucieszył?
Też uważam że najlepszym rozwiązaniem będą kosmetyki. Jeśli twoja mama się maluje możesz jej kupić coś do makijażu, na pewno się przyda. Ja zawsze na prezenty dla mamy i siostry wybieram coś z Loreala czy Max Faktor. Bynajmniej wiem że takie uzywają, i warto kupić taniej w drogerii online z kosmetykami.
Może kosmetyki? Kobiety je uwielbiają! Jestem pewna, że ucieszy się z ujędrniającego masła do ciała od Bielendy. Doskonale odżywia skórę i nawilża ją. Od kilku lat stosuję kosmetyki tej firmy i jestem z nich bardzo zadowolona!
Właśnie takie prezenty lubię najbardziej i to zarówno jak kupuję komuś jaki mnie ktoś obdarowuje .Razem z moją siostrą kupujemy sobie właśnie takie praktyczne prezenty by mieć z nich użytek.Siostra zażyczyła sobie obuwie sportowe - mówisz masz. Ofert tego rodzaju jest bardzo dużo a ja znalazłam właśnie te buty i kupiła dopiero po uzgodnieniu z siostrą, pzdr
biuro rachunkowe Wodzisław Śląski http://ekasc.pl/
Bardzo wiele zależy od tego czym interesuje się Twoja mama oraz jakie ma aktualnie potrzeby. Ja ostatnio kupiłem praktyczny ciśnieniomierz dla mamy, gdyż stary uległ awarii i wiedziałem, że akurat będzie potrzebować, znalazłem akurat ciśnieniomierz na wyprzedaży i sprawdził się idealnie na prezent.