Może wśród znajomych warto popytać? Może akurat czegoś ciekawego się dowiecie. Jednak mimo to i tak poszukiwania na własną rękę będą wskazane. Nawet jeśli nie macie 20 lat to macie szanse na otrzymanie pozyczki.
Najlepiej to skorzystać z pomocy przy wzięciu kredytu/gotówki . Ja mogę polecić firmę habzafinanse, mi pomogli akurat z konsolidacją chwilówek, bo dałem się wkręcić w spiralę, ale dzięki im pomocy w uzyskaniu jednego kredytu na dobrych warunkach wyszedłem z tego.
Ja własnie też rozglądam się za jakąś tania pożyczką bo święta coraz bliżej wiec przyda się dodatkowa kasa. Myślałam o jakiejś pożyczce przez internet. Jak myście, warto?
Witam, osobiście skorzystała tylko dwa razy z pożyczki poza bankowej, potrzebne były mi na już pieniążki z polecenia dostałam namiar na sprawdzoną firmę i faktycznie cała procedura poszła bardzo szybko a pieniądze na koncie były w ciągu 20 min, jak tylko kiedyś będę zmuszona wziąć szybką pożyczkę to wezmę ją w Provemie, rzetelna firma.
A są jakieś strony na których mozna porównac kilka pożyczek? Nie chciałabym podpisywać pierwszej lepszej umowy. Zawsze chyba warto przyjrzeć się kliku ofertom.
no jasne, że nie warto podpisywać pierwszej lepszej umowy. Ja zawsze korzystam z porównywarki pożyczek bo oferty są naprawdę różne. Ostatnio brałam szybką pożyczkę przez Sowę Finansową. Tam jest porównanie az 28 firm pożyczkowych więc bez problemu można wybrać pożyczkę dla siebie.