Dołączam do poleceń pralek Electroluxa. Uwielbiam funkcję Steam Care - dzięki niej ograniczam prasowanie ubrań do minimum. Świetną sprawą jest też pranie w 59 minut.
Patrzysz na klasę energetyczną i na ilość wody, którą pobiera do prania, jak kupowalam pralkę electolux z tej linii perfect care to klasę miała A+++ czyli bardzo dobrą chyba już lepszej klasy nie ma.
Patrzysz na klasę energetyczną i na ilość wody, którą pobiera do prania, jak kupowalam pralkę electolux z tej linii perfect care to klasę miała A+++ czyli bardzo dobrą chyba już lepszej klasy nie ma.
Tak, to prawda co piszesz. Pralka jest mega oszczędna, sama sobie reguluje czas prania i dostosowuje go do ładunku. Polecam ogólnie sprzęty Electroluxa, z pewnością będziecie z nich zadowoleni.
ja mam i jestem z zakupu bardzo zadowolona, warto bylo taki sprzęt kupić. Ubrania są świetnie wysuszone, miękkie, nc się nie niszczy. Też lubię markę Electrolux, mam kilka urządzęń i to był strzał w 10tkę
Ja jakiś czas temu zdecydowałam się na zakup nowej pralki i wybrałam właśnie electroluxa z linii perfect care. Jestem z niej bardzo zadowolona. Program piorący w 59 minut to super opcja. Dzięki niemu oszczędzam wodę i prąd.
Według mnie pralki od Elektroluxa są dużo lepsze. Na chwile obecną u mnie w domu jest Pralka PerfectCare 700 z systemem SteamCare i jak dla mnie wybór był idealny. I jeszcze ten zapach świeżego prania.