Drewniane łóżko na pewno będzie służyć przez lata. Drewniana rama też jest bardzo uniwersalna, bo łóżko można przykryć pledem lub narzutą w dowolnym stylu i dzięki temu uzyskać na prawdę świetny efekt. Ja mam drewniane łóżko i jak do tej pory mi się nie znudziło.
Ja też kupiłam łóżko drewniane i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mają fajne łóżka u tego sprzedawcy https://sypialnioland.pl/lozka/drewniane także łóżko drewniane jest ozdobą ale również posłuży na długie lata.
Według mnie w sypialni fajnym dodatkiem są ciekawe obrazy lub wspolne zdjęcia. Nie koniecznie musi to byc zwykła ramka postawiona na komodzie. Może to być duże zdjęcie w ciekawej ramie. Dobierz zdjęcia do ramy i zobacz , ze pokoj bedzie wyglądał ciekawie.
Zgadzam sie, że dodatki sa ważne w każdym pomieszczeniu nie tylko sypialni ale tak naprawdę to meble nadają wnętrzu charakteru. Ja mam sypialnie urządzoną dośc nie typowo. Lubię meble stylizowane dlatego wybrałam zestaw do sypialni. Dodatków za dużo nie mam bo meble są same w sobie dekoracją więc nie ma co przesadzać
A my lokzo wybralismy w salonie Agata - mi bardzo zalezalo na szafkach nocnych ja szczerze polecam, bo naprawde super wygodne. No i moim zdaniem bardzo ladnie wyglada
Akurat sypialnia jest takim pomieszczeniem,które powinno być wykończone idealnie pod Wasz gust. Spędza się tam 1/3 doby, więc warto zadbać, by był to czas spędzony w komfortowych warunkach.
Muszę przyznać, że dla mnie sypialnia jest najważniejszym pomieszczeniem jeśli chodzi o całe mieszkanie. Tym bardziej, że ja bardzo lubię komfortowo spać więc moim zdaniem trzeba mieć dobry materac.
Teraz właśnie urządzmy nowe lokum i też jak najwięcej naturalnych ma być materiałów. Będziemy też pakować w gadżety takie jak oczyszczacze i wyrównywacze ciśnienia, bo na serio wszędzie tylko smród, elektroniczny smog i zanieczyszczenia, w sypialni chce się regenerować. A w reszcie dom klasyka, 3 kompy, 2 telewizory i roomba po podłodze lata. ; )
Dziewczyny macie racie łóżka drewniane są ponadczasowe, również takie posiadam i nie zamieniłabym na nic innego. mam z drewna dębowego już dobrych kilka lat i nic sie z nim nie dzieje. Ma swój urok a w sypialni też super wygląda. Teraz jest pełno do wyboru i koloru jak to się mówi ale uważam jednak że najlepsze są łóżko drewniane.