Zapytałam babcię wprost, co chciałaby dostać i powiedziała, że ucieszyłaby się z czego z Garniera? Teraz mam dylemat - balsam? szampon? co byłoby najlepsze?
to samo pomyślałam po co te zdrobnienia, to nawet źle się czyta Ja dziadkom w tym roku wycieczkę do ich znajomych w Londynie funduję. Głównie sam przelot. Teraz są tanie loty do Londynu więc stać mnie na taki gest, a to są przyjaciele tacy od dawien dawna, po prostu ich dzieci ich tam ściągnęły.
Ja mojej babci pod choinkę kupiłam taki ciśnieniomierz simple sanity.
Za niedługo jest dzień babci i dziadka, możecie też taki prezent sprawić swoim dziadkom.
Ja Ci nie pomogę ponieważ kupuje w tym roku ksiązke plus dla dziadziusia płytę jazzową. Jest teraz fajna promocja w matrasie wiec nie mam zamiaru oszczędzać , ich dzień jest raz w roku wiec warto
Ja kupiłam babci kosmetyki na święta i zapytała mnie wprost po co jej to Dlatego na dzień babci na pewno nie kupię żadnych kosmetyków. Bardziej spodobają jej się Primavera dla seniora lub jakiś inny wyjazd. Chcę aby cieszyła się z prezentu a nie udawała, ze się jej podoba bo to nie o to chodzi.