Moja firma stara się cały czas rozwijać. W tym roku planujemy wbić się w nową branżę jednak by nam się to udało potrzebujemy kogoś kto zna się na budowie maszyn. Niestety mamy duzy problem ze znalezieniem takiej firmy. Czy któraś z Was może kogoś polecić? Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
A sprawdzałaś w google? Tam powinny Ci wyskoczyć firmy, które się czymś takim zajmują. Ja słyszałam kiedyś, że firma armex.biz.pl zajmuje się budową i serwisowaniem maszyn. Mają sporo zaufanych klientów i szybko realizują zlecenia. Może spróbuj się z Nimi skontaktować? mam nadzieję, że choć trochę pomogłam.
Bardzo dużo części i podzespołów ma w ofercie Technical, więc chyba znają się na tym. Doświadczenie, odpowiednie kalifikacje każdego pracownika, współpraca z największymi dostawcami i producentami części i innych elementów do maszyn i urządzeń, także indywidualne zamówienia i projekty. Myślę, że z nimi warto współpracować.
My z kolei do naszych maszyn potrzebowaliśmy obwodów drukowanych. ELPIN PCB elpinpcb.com.pl dostarczyli je w znakomitej jakości, służą nam należycie. Dosyć często je zamawiamy, to zaufany producent!