Też jestem zdania, że to dobry pomysł na prezent. Dość kosztowny, ale jak najbardziej wskazany. Zwłaszcza, jak lubi się napić. Istotne jest jednak, by uprzedzić go o konieczności kalibracji. Bez tego nie będzie dobrze działał.
To się nazywa oryginalny pomysł na prezent
Ale myślę że mu się spodoba, bo to bardzo praktyczna rzecz. Sam kiedyś kupiłem i od tamtej pory wożę w samochodzie.
Hehe, o takim pomyśle na prezent jeszcze nie słyszałam, a już wiele ciekawych i oryginalnych propozycji miałam pod swoją lupą. Jeśli twój mężczyzna stosunkowo często pije, to taki alkomaty wcale nie jest taki bezsensowny. Przynajmniej będzie mógł sprawdzić, czy już całkowicie wytrzeźwiał przed wsiadaniem za kółko następnego ranka
Też zastanawiamy się nad takim prezentem dla kuzyna. Mam nadzieję, że to będzie to Ciocia pokazała mi artykuł z informacjami o alkomatach, gdzie jeszcze szukać informacji na ten temat? Co jeszcze można dołożyć do takiego prezentu? Szanowni Panowie, co zwykle dostajecie na urodziny?
alkomat to bardzo fajny prezent, zwróć uwagę na to jaki ma sensor, ile dają gwarancji na niego, najdłuższe z tgo co kojarzę ma alkohit bo aż 6 lat na urządzenie, mój miał też kalibracje darmowe.