Potrzebny ortodonta dla ośmioletniej dziewczynki. Mała jest troszkę wystraszona, więc potrzebny ktoś z dobrym podejściem do dzieci. W necie znalazłam ortodontica.pl w Krakowie, może ktoś miał okazję "być w ich rękach" i może się wypowiedzieć. Zależy mi na sprawdzonym gabinecie, a niestety wśród znajomych jeszcze nikt nie korzystał.
Wiesz co, dla małego dziecka to ja Ci polecę z ręką na sercu gabinet Dental4you Przyjmuje tam młody zespół specjalistów, którzy mają świetne podejście do maluchów. Nie będziesz musiała obawiać się płaczu i lamentu na pewno poradzą sobie z leczeniem ząbków Twojego dziecka
Z racji tego, iż pacjentka jest bardzo mała, warto szczególnie dobrze rozejrzeć się za ofertą. Szukajmy ortodontów, którzy zaznaczają doświadczenie oraz wykwalifikowanie w kwestii wykonywania usługi u najmłodszych
Ja wprawdzie nie jestem z Krakowa, ale muszę Ci poradzić, żebyś jak najszybciej wybrała się z dzieckiem do ortodonty - piękny uśmiech to podstawa. Wiem sama to doskonale, bo niedawno zdjęłam stały aparat
Kolejki na NFZ są bardzo długie, ale z tego co wiem zawsze można prywatnie się do specjalisty udać.
Ale co jak co to może dzięki niemu zmniejszą się kolejki do lekarzy z NFZ, bo pacjenci automatycznie przesuną się.
Taki portal dla lekarzy i ortodontów by nie jednej osobie ułatwił życie. Przypuszczam, że korzyści byłyby obopólne.
Wiem coś o tym jak szukałam badania na słuch dla córki.
Można stracić nerwy i zdrowie.
Nie ma się co obawiać ortodonty, ja jak byłem mały to regularnie chodziłem do ortodonty od wszesnego wieku i teraz mam proste zęby. Dlatego dobrze zaleczyć wadę wtedy gdy dziecko jest jeszcze małe, bo wtedy jest najłatwiej.
Nie wiem czy szybko dostaniesz się do ortodonty, szukaj wśród znajomych albo specjalnych dla dzieci ortodontów. Korzystając z opieki medycznej z funduszu czasami nie da się dostać dlatego alternatywą na wizyty prywatne jest pakiet medyczny, w praktyce jest to tańsze niż chodzenie prywatne.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2015 11:43 przez Coldi, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepiej będzie jeśli wypytasz znajomych z dziećmi lub aparatami na zębach, którego ortodontę polecają, w sieci ludzie nie będą wiedzieć tego na 100 %
Ogród może być jak myśli nieuczesane, może być zwierciadłem duszy człowieka, magicznym miejscem domownika