Jak dla mamy to może taki bardziej elegancki naszyjnik? Co sądzicie np. o takim z sercem? Wydaje mi się, że jest bardzo ładny i na pewno każda mama byłaby z niego zadowolona. Można zawsze tego dokupić jakąś bransoletkę tak do kompletu. Co sądzicie?
Może jakieś ubrania będą dobre na prezent. Trzeba tylko dobrze znać rozmiar, bo czasem M, to w innym sklepie L i na odwrót.Może coś z Replay. S.Oliver. Adidas.
W sklepie mają piękne komplety biżuterii. Jesli chodzi o prezent dla mamy to postawiłabym na przykład na ten zestaw pereł na zdjęciu poniżej.Jest bardzo elegancki oraz klasyczny.
Zagłuszanie bólu na jakiś czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą.
a jakis wyjazd? Moja mama bardzo chciała jechac do Hiszpanii bo czytała sporo o tym pięknym kraju i w końcu postanowiłysmy z siostrą wykupić jej taką wycieczkę . Może nie była najtańsza ale najważniejsze , że mama zadowolona.
Moja mama najbardziej cieszy się z książek I własnie takie prezenty dostaje. Szukając materiałów pomocniczych do matury znalazłam mnóstwo innych pozycji- nowości, bestsellery..Problem prezentów nie jest już problemem bo ksiązki kupowane w sieci nie są tak drogie