Pomaga. Przekonywałam się już o tym kilkukrotnie na własnym przykładzie. Jeżeli na dane stanowisko startują dwie osoby, to w większości przypadków wygra ta ładniejsza. A jeżeli chodzi o trądziki, to medycyna już od dłuższego czasu jest w stanie sobie z nim poradzić
ja najbardziej atrakcyjnie czuje się kiedy jestem wydepilowana tu i ówdzie.To dodaje mi pewności siebie,jestem spokojna o jakieś nieprzewidziane sytuacje.Nie robie jednak tego sama,zawsze korzystam ze sprawdzonego adresu,http://timeforwax.pl/oferta/magic-wax/ Warto pewne sprawy powierzać profesjonalistom,jest tam klimat i miła obsługa a dodatkowo nie wygórowane ceny,czego chcieć więcej
Nie generalizujmy, że trądzik skreśla pracownika, człowiek ma jeszcze inne atuty niż piękna skóra Wygląd jest ważny, ale i tak najważniejsza jest wiedza i umiejętności
To może bardzo przeszkadzać w pracy. Jak nie wierz jak się tego pozbyć to idź do dermatologa lub używaj jakiś naturalnych kosmetyków. Na przykład olejek z oregano jest bardzo pomocny. Spróbuj, a na pewno ci się to opłaci.
Niestety, ale wygląd w pracy odgrywa dzisiaj bardzo duże znaczenie. W końcu "Jak Cię widzą, tak Cię piszą". Nie bez powodu dzisiaj zatrudnia się coraz młodsze osoby, bowiem są one bardziej reprezentacyjne. Wiele kobiet decyduje się także na zabiegi z dziedziny chirurgii plastycznej, aby wyglądać młodziej i nie stracić pracy. Niestety, taką mamy mentalność w XXI wieku.
Oczywiście, że pomaga.
Sama wiem po sobie. Prowadzę gabinet masażu i SPA. Mam 3 masażystki, 2 ładne, zgrabne, a trzecia no jest ładna ale lekko przy kości, klienci zdecydowanie wolą te zgrabniejsze, niezależnie czy klientem jest mężczyzna czy kobieta.
A przy pracy biurowej też ważne jest aby wiedzieć jak się ubrać.