Kochani wreszcie wziełam się za siebie i chę zrzucić 10 nadprogramowych kilogramów. Ćwiczę codziennie 30 minut, chodze z psem na spacery ale gotowanie to moja pięta achillesowa bo nie mam na to czasu. Macie jakieś polecane cateringi dietetyczne, które pomogłby by mi zrzucić kilogramy?
Wiesz co konkretnie w sumie nie mam - nie mam jakiś chorób przewlekłych więc wydaje mi się że dieta niskokaloryczna np wegetariańska bez ryb byłaby dla mnie idealna, bo nie przepadam za rybami i mięsem
Hm no to jak tak to spróbuj sobie może w Wygodnej Diecie? Zobacz jakie ja mam jedzonka. Mnie bardzo smakuje, porcje nie są za małe, no i duży plus jest taki że jak nie jesteś zdecydowana na konkretną dietę to możesz sobie zmienić w trakcie trwania jeśli coś ci nie odpowiada
Dziękuję sprawdzę, zamówię sobie na dwa trzy dni i przetestuję ten catering Mam nadzieję, że to mi troszkę pomoże bo całkiem nie mam czasu na stanie przy garach i gotowanie
Wygląda smakowicie i nie powiem porcje wcalee nie taka mała. Ja kiedyś miałam catering ale właśnie małe porcje mnie zniechęciły, a tu widzę talerz pełny super!
no ja również jestem fanką wygodnej diety. Wreszcie czuję się zaopiekowana jeśli chodzi o jedzenie, zawsze na czas, dobrze zbilansowane. Jestem na wegetariańskiej bez ryb i jestem turbo zadowolona
Zrzucanie wagi wcale nie musi być trudne i uciążliwe jeśli robi się to pod okiem specjalisty. Osoby takie jak bariatrzy ze szpitala medicover zajmują się specjalistycznym leczeniem otyłości. Ustalają indywidualny program pozbywania się nadwyżki kalorycznej zgodnie z potrzebami pacjenta