Jestem mamą 3 letniej Kingi. Mieszkam w Toruniu. Od kilku miesięcy zastanawiam się nad otworzeniem jakiegoś swojego interesu w ramach moich możliwości czasowych i finansowych. Myślę o poprawkach krawieckich. Mam do tego sprzęt i chyba dość dobrze sobie z tym radzę. Ale to nie jest jedyna opcja, może na tym forum znajdę inne pomysły. Tak więc witam!
Też trochę szyję.. U mnie akurat poprawki krawieckie nie wchodzą w grę (takich umiejętności akurat nie mam), ale myślę, że to dobry pomysł. POWODZENIA!
Jestem mamą już prawie potrójną Najstarsza córcia ma 9 lat, synuś już prawie 3 (za 4 miesiące) no i na jego urodzinki pojawi się trzecia pociecha - drugi chłopczyk
W zasadzie to pracuję zawodowo w bankowości, ostatnie kilka lat w kredytach hipotecznych (z przerwą na urlop macierzyński i roczny wychowawczy).
Ambicje zawodowe zmobilizowały mnie aby mój mąż też zaczął się rozwijać a co za tym idzie wspólnie podjęliśmy decyzję o założeniu działalności w branży klimatyzacyjnej. Nasza firma działa już 5 rok od początku na tych samych zasadach - ja jestem głową a mąż całą resztą
Pozdrawiam i gratuluję wszystkim mamom pomysłów i decyzji o biznesie