Dom daje więcej możliwości. Kuchnie bywają większe. No i często jest to przestrzeń otwarta na salon, wiec też bardziej reprezentatywna. Wiec też musi odpowiednio wyglądać. Fajnie jak i salon i kuchnia są w podobnym stylu, bo wtedy to całkiem fajnie to wygląda. W takim wypadku to tylko rozwiązanie szyte na miarę, wiec i wszędzie meble robione pod zamówienie. I w salonie i w kuchni. Pozwoli to na całkiem niezły styl. No i można stosować sprzęty dopasowane do całości, by wyglądały, ale też dobrze działały. Fajnie wyglądają te rozwiązania od Solgazu. Można z nimi zrobić naprawdę wiele. I do tego ten wygląd.
Jeśli interesuje Cie zakup nieruchomości na Cyprze północnym to koniecznie zajrzyj do https://www.cyprus2u.pl/ Przeprowadzą Cię przez proces zakupowy, od wyboru nieruchomości i wycieczki inspekcyjnej, aż po dopełnienie formalności.
Ja mam mieszkanie na parterze z małym ogródkiem. Tę przestrzeń zaaranżowała mi firma Zielony m2. Prezentuje się bardzo dobrze i ze względu na swój minimalizm nie wymaga czasochłonnej pielęgnacji. Polecam tę firmę.
Wiele zależy od tego co kto lubi ale w Krakowie powstaje osiedle Skwer Harmonia, na którym będzie zabudowa wielorodzinna ale też domy w zabudowie szeregowej, można więc sobie wybrać gdzie kto woli zamieszkać