A ja mam juz 13 kg na minusie, ale walczę dalej, zostało jeszcze 6 kg. Odstawiłam cukier, fast foody, tluste potrawy. Pije duzo wody, ziołowe herbaty, do tego regularne posiłki co około 3h. Ćwiczę wieczorami. Jesli masz fb, to napisz na priv, dam Ci namiar na grupe, gdzie razem z innymi dziewczynami odchudzamy i motywujemy sie.....
Z zabiegów polecam natomiast endermologię. Bardzo dobrze usuwa cellulit, polecam tylko dobrze wybrac gabinet, na taki w którym będziecie mieli odpowiednie urządzenia do wykonywania zabiegu.
Z całą pewnością po ciąży trudno jest powrócić do formy. No, ale z dobrze dopasowaną dietę oraz ćwiczeniami na pewno uda nam się osiągnąć sukces. Wiadomo, że będziesz mieć ograniczony czas przy dziecku, ale możesz sobie ułatwić życie i zdecydować się na catering dietetyczny. Wtedy już jedną rzecz będziesz mieć z głowy i będziesz mogła zająć się ćwiczeniami.
Jak nie jesteście bardzo cierpliwe jeżeli chodzi o zrzucenie zbędnych kilogramów, to ja wam moge powiedzieć, że bardzo ale to bardzo fajnie działa mezoterapia na tego typu problem sama robiłam właśnie w Katowicach w klinice Dermed i nie wstydzę sie teraz wyjść w bikini
mi bardzo pomógł gabinet, chodzę regularnie od 6 miesięcy i wreszcie widzę efekty. To miejsce, gdzie leczą holistycznie - dietetyk, psychodietetyk . Jeden zajmuje się głową a drugi ciałem i dzięki temu są efekty.
Masz rację, że to wystarczy. Tylko trzeba chcieć to zrobić, a nie każdy chce. Potem są jakieś tabletki na odchudzanie, które pewnie za zdrowe też nie są, a po co to wszystko?
Powrót do figury sprzed ciąży często uznawany jest z niezwykle trudny, ale jak ktoś się postara, to da radę, tylko trzeba wiedzieć, co robić. W sieci nie brakuje poradników i podpowiedzi i można byłoby się zastanowić nad swoimi przyszłymi działaniami.
po ciąży mnóstwo kobiet ma problem z suchością pochwy lub bliznami poporodowymi, na szczęście są u nas w kraju specjaliści, którzy skutecznie sobie z tym radzą jak np dr Barbara Blicharczyk. Pomogła mojej znajomej w tym temacie, warto jej zaufać.