Możesz spróbować też takiej formy podróżowania
dworzeconline.pl,ja uważam, że warto to wziąć pod uwagę i
spróbować podróży takiej, a nie tylko tej samochodowej.
Wiem, że wiele ludzi tak podróżuje i są super zadowoleni:)
Zakopane jest super, my staramy się tam jeździć przynajmniej 2-3 razy w roku. Mogę dać Wam nawet namiar na super miejscówkę z dobra regionalną kuchnią. Wystarczy wjechać na Gubałówkę i tam są Tarasy Gubałówka. Rozbudowane menu ( są też dania dla dzieci, pizza), niewygórowane ceny, super obsługa. Same te widoki na panoramę Tatr robią wrażenie
Zadbaliśmy o nocleg w Suchem, koło Zakopanego. Wybór padł na pokoje "U Krzysia", które polecił mi znajomy. Wybór wprost rewelacyjny! Na miejscu wypocząłem za wszystkie czasy.
Jesień to moim zdaniem znakomity czas na organizację wycieczki w górach. Unikam osobiscie podrózowania do znanych turystycznych miejscowości takich jak Zakopane w lecie z uwagi na to ze ludu jest wtedy ogrom oraz ciężko jest samodzielnie tam zwiedzać oraz podziwiać znane turystyczne atrakcje takie jak Morskie Oko czy inne szlaki.
Jesieńia pogoda jest również stabilna, na szlakach o wiele mniej osób. Z noclegami mniejszy problem i mozna sobie zarezerwować wygodne miejsce noclegowe w korzystniejszej cenie niż normalnie.
Polecam ze swojej strony ten apartament
zakopaneapartamenty.pl/szczegoly/apartament-basniowy-oaza Dobry standard i dobre połozenie
Weekendowa wycieczka do Zakopanego to świetny pomysł. Warto też odwiedzić Wrocław. Jest tam mnóstwo atrakcji takich jak hala stulecia, ostrów tumski czy https://hydropolis.pl/.