Co sądzicie o otworzeniu własnego gabinetu kosmetycznego warto, czy rynek jest już wszędzie przepełniony? Nawet jeżeli wprowadzę nowe zabiegi? Z góry dziękuję za wszystkie Wasze spostrzeżenia i oczywiście pozdrawiam!
Ja uważam, że zdecydowanie warto jeżeli rzeczywiście zależy Ci na dobrej jakości wyposażeniu oraz sprzęcie do realizacji usług kosmetycznych, czy też fryzjerskich to polecam zwrócić uwagę na ofertę sklepu internetowego finefactory, w którym znajdziesz praktycznie wszystko co na początku może być Ci potrzebne również w różnych opcjach finansowania jak i-leasing, czy i-raty.
Dokładnie warto spróbować swoich sił jeżeli rzeczywiście możesz sobie pozwolić na otworzenie własnego biznesu. Jednak pamiętaj, że w dzisiejszym świecie bardzo ważny jest dobór dobrej jakości sprzętu oraz wyposażenia. Dlatego ze swojej strony śmiało mogę polecić Ci wspomniany wyżej sklep który naprawdę zaskakuje wysoką jakością sprzętu i dobrymi cenami a również z estetyki będziesz na pewno zadowolona
Dokładnie tak jeżeli będziesz szła w najprostsze zabiegi i niskiej jakości wyposażenie salonu to później naprawdę ciężko jest na tym dobrze zarobić. Dlatego przemyśl dokładnie co chcesz wprowadzić i zadbaj o najwyższą jakość a to z kolei na pewno przyciągnie duże grono stałych klientek
No tak może wszystkiego w finefactory nie znajdziesz, natomiast na pewno sporą część dobrej jakości sprzętu będziesz mógł u nich kupić. Jestem pozytywnie zaskoczona ilością rozwiązań jakie mają bo naprawdę ciężko jest znaleźć dobrze wyposażony sklep z doświadczoną obsługą i do tego z konkurencyjnymi cenami, a oni jak najbardziej zasługą w każdym z tych elementów na wyróżnienie.
Dzięki za pomoc! Czyli jesteście tego samego zdania, w takim razie czas wziąć się za realizację swojego planu i mam nadzieję, że w końcu uda mi się otworzyć i z dużą skutecznością również prowadzić swój gabinet kosmetyczny. Czekam na kolejne propozycje, a tej podanej na pewno dokładnie się przyjrzę
Myślę, że pomysł jest dobry. Nie znam chyba żadnej kosmetyczki, która narzekałaby na brak klientów.
Pomyśl tylko o przygotowaniu dobrego biznesplanu i budżetu. Musisz liczyć się z tym, że nie od początku dzialalności gabinet będzie przynosił zyski, dlatego trzeba mieć trochę pieniędzy w zapasie.
Posiadam swój gabinet od kilku lat i uważam, że jest to najlepsza praca, jaką mogła sobie wymarzyć. Teraz planuję pozmieniać kilka sprzętów, bo udało mi się odłożyć potrzebne środki i zastanawiam się nad jakąś dobrą współpracą.
Taki gabinet powinien zostać solidnie wyposażony. Najlepiej zawiązać współpracę ze "sklepem estetycznym" , który dostarczy nam wszelkie, niezbędne artykuły. Oferta zawiera m.in. igły strzykawki, artykuły do mezoterapii, zapełniacze. Świetna sprawa!
Klucz do sukcesu to zaopatrzenie w stosowne, wysokiej jakości produkty. Klej do rzęs czy ich kępki to według mnie obowiązkowy zakup. Nasz gabinet jest zaopatrywany we wspomniane dodatki dzięki Orabelle orabelle.pl. Otrzymujemy je w świetnej jakości!