Można i tak, można inwestować w drogie zegarki. Te naprawdę wyjątkowe potrafią osiągać zawrotne sumy. Zastanawiam się nad kupnem, może to będzie dobra inwestycja. Macie jakieś doświadczenia w tego typu inwestycjach?
Zegarki to tez moda, dzisiaj modne, jutro może tak być, ze nikt na to nie spojrzy. Ja mam zegarek w komórce i to mi w zupełności wystarczy. Żadnego Patka nie potrzebuję!
Jeśli ktoś lubi nosić drogie zegarki to czemu nie? Duży wybór ciekawych zegarków różnych marek znajdziecie na stronie zegarmistrzlodz.com.pl. Dodatkowo oferują oni też serwis gwarancyjny i pogwarancyjny zegarków. Warto przejrzeć ich bogatą ofertę.
Ciekawa jestem jednego, czy taki drogi zegarek dużo różni się od takiego za kilkadziesiąt złotych. Może to się tylko za markę płaci a z jakością niewiele to ma wspólnego.
Ja osobiście nie mam takich doświadczeń, ale wybierając mój ostatni zegarek, sugerowałem się wskazówkami z zegarkiipasja.pl. Wiem, że na tym portalu jest mnóstwo artykułów na różne tematy związane z zegarkami, więc właśnie tam powinieneś poszukać. Myślę, że to faktycznie ciekawy temat.
Ja wychodzę z założenia, że zegarek nie może być byle jaki. Musi być dobrej marki i niezawodny. Ja teraz poluję na zegarki damskie diesel na E-Watches.pl, chciałabym sobie kupić dwa modele - jeden na bransolecie, a drugi na pasku z tworzywa
Nie prawda. Idź do zegarmistrza i otwórz taki a otwórz genewę za 30 złotych. Od razu gołym okiem zobaczysz różnicę. Poza tym takich tanich zegarków nie raz zegarmistrze nawet nie chcą dotykać. A na dobry, szwajcarski zegarek może liczyć, że przez wiele lat nawet wizyta u zegarmistrza nie będzie mu potrzebna.
Ja jestem jak najbardziej za drogimi zegarkami. Myślę, ze lepiej miec jeden elegancki zegarek niż kilka za 10-15 zł i obiecałam sobie, ze na swięta sobie jeden sprawię Mam już kilka fajnych zegarków i cały czas odkładam na kolejne.