Większość z nas kupuje mieszkanie tam gdzie ma dobrą pracę i nie ma ochoty na jej zmianę. Ja postawiłam na Rybnik. To biuro nieruchomości działa na terenie powiatu pszczyńskiego, cieszyńskiego, bielskiego, rybnickiego oraz Jastrzębia-Zdroju. Mam zamiar skorzystać z danych kontaktowych by dokładnie zapoznać się z ofertami, a też przedstawić swoje oczekiwania.
Wolę zdecydowanie stolicę i mieszkanie nowe, prosto od dewelopera bo przebudowy i remonty są bardzo kosztowne i w rezultacie na jedno wychodzi a jak kupię mieszkanie na osiedlu Centro Ursus to wszystko mam takie jak chcę i nawet mogę wybrać sobie wykończenie takie jakie mi odpowiada a deweloper je wykończy
Szczerze, to nie wiem czy chciałabym kupić mieszkanie na starym osiedlu. Jakoś te nowe bardziej mi się podobają. Własnie rozglądam się za mieszkaniem w Krakowie i zaciekawiła mnie oferta jaką ma deweloper. U nich można kupić mieszkanie na nowoczesnym osiedlu. Wszystkie mieszkania są przestronne i funkcjonalne co sprawia, że bardzo wygodnie się w nich mieszka.
Na pewno bliższe okolice Warszawy są atrakcyjne do zamieszkania, dużo osób prauje teraz zdalnie ale co jakiś czas jednak dobrze się pojawić w biurze a to Warszawa jest centrum wielu branż. Jestem prawie zdecydowana na zamieszkanie w Ożarowie Mazowieckim, polecono mi Home Premium, oddali do sprzedaży teraz nową inwestycję
Moim zdaniem w takim mieście w którym po pierwsze ma się jakąś rodzinę lub znajomych, a nawet jeśli nie to powinno być miasto w którym ceny działek/domów/mieszkań są w granicach rozsądku. Jeśli chodzi o biura nieruchomości to ja polecam https://www.newhouse.co/ korzystałam z ich usług i jestem zadowolona. Nie biorą dużej prowizji, a po drugie są zupełnymi profesjonalistami.
Generalnie mieszkanie w każdym mieście Ja bym się zastanowiła nad domem. Ostatnio przeglądałam gotowe projekty domów a konkretnie https://www.mgprojekt.com.pl/zosia ten przypadł mi do gustu.. I w sumie koszty budowy są mniejsze niż kupna mieszkania, więc zastanowiłabym się nad tym mieszkaniem..