Odkąd prowadzę firmę to płatności za faktury realizuję poprzesz szybkie płatności online i jestem zdania, że takie rozwiązanie jest dla mnie najbardziej optymalne. Tym bardziej, że wiem iż pieniądze będą w przeciągu chwili na właściwym koncie.
Szybkie przelewy bankowe to bardzo korzystne rozwiązanie, które znacznie usprawnia rozliczanie płatności z faktur, rachunków itp. Dzięki temu każda wpłata jest terminowa, a pieniądze docierają na konto odbiorcy w ekspresowym tempie.
Osobiście bardzo lubię opłacać faktury poprzez szybkie płatności online. Zresztą już tak robię od pewnego czasu i mogę być pewna, że moje pieniądze dojdą na pewno na dane konto.
Słuchajcie, mam pewien problem. Zrobiłam błąd i potrzebny jest mi przykład faktury korygującej, którą mogę wysłać mojemu klientowi. Już i tak najadłam się stresu.
Może zapytaj o to księgowej? Ja mam darmowy program do faktur online i jak dotąd nie popełniłam żadnego błędu a więc nie pomogę w tej sprawie. Taki program wiele ułatwia jeśli prowadzisz własny biznes