Trzeba mieć plany i marzenia!
Już troszkę pogadałyśmy sobie na te tematy z Ulcik. Może coś z tego wyjdzie... i będziemy obie Was i Wasze znajome zapraszać do przyjemnego spędzania czasu... hmm..Capricorn pisze:przypominam, ze nasza forumowiczka ulcik organizuje u siebie warsztaty:
viewtopic.php?f=119&t=186&p=1673#p1673
Ale to troszkę daleko dla nas, Capricornie;)Flora pisze:Capricorn pisze:przypominam, ze nasza forumowiczka ulcik organizuje u siebie warsztaty:
viewtopic.php?f=119&t=186&p=1673#p1673
Wiesz, Kofi, zależy czy to będzie zarobkowo czy tylko dla idei... Jak zarobkowo, to nie wierzę, że będą chętni, tym bardziej w małym mieście, a jak dla idei - to kto zapłaci za materiały? Ja dla idei nie mogłabym, nie miałabym czasu... i kasy... a dzieci bym musiała podrzucić mamie, która i tak jest z nimi, gdy muszę załatwić normalne rzeczy... Trochę pesymistycznie odpowiedziałam...kofi pisze: A gdyby tak taki ośrodek stworzyć? Sama ostatnio marzę o kursie dziania na maszynie, są pewnie kobiety, które chciałyby nauczyć się szyć, a przy okazji spotkać, porozmawiać, wziąć do ręki jakieś fajne materiały. Wiem po sobie - jaką przyjemność sprawia mi oglądanie włóczki, materiałów, albo minerałów, zastanawianie się co można z tego zrobić, przymierzanie.
Takie może idee fixe, no ale od rana się dzielę.