A wiecie , gdzie ja ostatnio wiedziałam używane telefony w dobrej cenie? Na pokato.pl i wydaje mi się, że jak nie chcecie przedrażać, nie chcecie tysiąca wydawać na telefon to właśnie warto byłoby na tej stronie się rozglądnąć. Na pewno coś wpadnie w oko.
Firma Teleberlin ma szeroką ofertę. Myślę, że znajdziesz u nich coś dopasowanego do twoich potrzeb w dobrej cenie. W końcu tyle jest modeli na rynku, że musi się coś znaleźć. Polecam zapytać konsultanta o poradę, będzie szybciej i łatwiej.
Odesłałabym Cię do Media Expert, bo tam śmiało znajdziesz i takie telefony i jak najbardziej będzie w czym wybierać. Możecie kupić sobie online lub pojechać i sprawdzić, co mają stacjonarnie.
Strona ktoto.info bardzo pomaga w zweryfikowaniu dzwoniącego do mnie numeru. Często zdarza się, że dzwonią telemarketerzy, firmy windykacyjne, ale może to równie dobrze być kurier z paczką. Dzięki tej stronie już nie muszę zastanawiać się, czy odebrać.
Sporo jest telefonów budżetowych a mających fajne parametry. Wystarczy się rozejrzeć po rynku. Inna sprawa, ze telefon warto też dopasować do tego, jak z niego korzystamy. Czy tylko rozmawiamy, czy więcej korzystamy z netu. Jak z netu, to jakie możliwości daje nam nasz operator. Bo może sie okazać, że tak jak w Otvartej, mamy dostępną sieć 5G, czyli szybki internet. Więc warto wybrać telefon, który to ma. Oczywiście taki z LTE też zadziała, ale nie będzie wam szkoda szybkiego internetu? I tak za niego się płaci w abonamencie