Mnie ciekawi, czy przywiązujecie dużą wagę do ubioru? Tzn, czy nosicie fartuchy kosmetyczne/medyczne, czy raczej nie ma to dla was większego znaczenia? Zastanawiam się właśnie nad ich zakupem.
Ja już od ponad 2 lat prowadzę własny gabinet kosmetyczny i z sukcesem udaje mi się go rozwijać. Co jakiś czas wprowadzam również nowe zabiegi żeby przyciągnąć klientki i jeśli też się tym zajmujecie to polecam również sprawdzić zabiegi infuzji tlenowej u mnie cieszy się to dużym powodzeniem a klientek stale przybywa
Fakt, w gabinecie kwestie estetyczne są bardzo istotne, ale podstawą na pewno powinno być zdrowie pacjentów. Nie możecie pozwolić sobie na to, by bagatelizować tak poważny temat. Zacznijcie od sprawdzenia, czy macie u siebie takie elementy od Ekoemka. Dzięki temu nie będziecie musieli obawiać się o to, czy nie zarazicie czymś Waszych pacjentów.
Na wyposażeniu takiego gabinetu na pewno musi sie znaleźć sprzęt laboratoryjny który możesz znaleźć tutaj danlab.pl. Jest to bardzo dobra strona z specjalistycznym sprzętem laboratoryjnym, nie jeden raz przyda Ci sie to podczas pracy w gabinecie kosmetycznym. Na pewno warto wziąc sobie to pod uwagę
wyposażenie gabinetu kosmetycznego to ważna sprawa ale liczą się też umiejętności i to żeby rozwijać swoją ofertę, klientki lubią korzystać z nowych zabiegów, dlatego staram się cały czas poszerzać swoją ofertę, wymaga to ode mnie wysiłku, ale znalazłam dobrą szkołę kosmetyczną. Kursy tam mają dużo zajęć praktycznych więc daję radę!