Pomyśl nad złotem i srebrem do zabiegów kosmetycznych. Rozwiązanie tego typu jest rzadko spotykane, dlatego warto byłoby się zainteresować tym. Możesz sobie dzięki temu zapewnić rzeszę klientów. Mój gabinet zaopatruję w artykuły tego typu, a klienci są bardzo zadowoleni.
Oczywiście wyposażenie lokalu w sprzęty to jedno, ale nie zapominajcie również o różnego rodzaju organizerach, które usprawnią działanie takiego zakładu. Bardzo fajna opcja na jaką trafiliśmy ostatnio (mamy salon fryzjersko/kosmetyczny) to aplikacja gabi.net.pl, póki co testujemy za darmo bo jest taka możliwość, ale prawdopodobnie będziemy ją wdrażać na stałe.
Fajny organizer dzięki, któremu można przypominać o wizytach sms - sporo telefonów o potwierdzenie wizyty nam odeszło, teraz wprowadziliśmy nową usługę również dzięki tej aplikacji została rozesłana informacja do naszych wprowadzonych w system klientek, odzew był szybki i przekroczył nasze oczekiwania. Przejrzyjcie sobie bo aplikacja wygląda ciekawie.
Myślę, że nie ważne czy jest to gabinet kosmetyczny czy innego rodzaju biuro to stylowe meble zawsze będą przydatne. W końcu w takim gabinecie lub biurze przyjmujemy klientów więc warto zadbać by to miejsce wyglądało luksusowo.
Łóżko metalowe, jak i szafki BHP wykonane z tego materiału mogą okazać się idealnym wyborem do kosmetycznego gabinetu. To samo tyczy się pozostałych mebli, będą one prezentować się estetycznie. Przy zaopatrywaniu się w meble tego typu warto postawić na sprawdzonego i zaufanego producenta - w moim przypadku był to Met-Pol . Ogromne wrażenie wywołała na mnie jakość wykonania tych produktów, od dawna służą mi jakby były nowe.
Pamiętaj o znakach informacyjnych. Możesz je zamówić m.in na sklep.techemznaki. To producent znaków, zrealizują bez problemu twoje zamówienie.
Ja do swojego gabinetu wszystko zamawiałam online - tak najłatwiej.
Ciekawe rozwiązanie gabinetu kosmetycznego znajdziecie tutaj femi.com.pl. Znajomi mają zamawiać u nich ladę oraz wyposażenie sklepu odzieżowego. Z realizacji,które oglądałam na ich stronie wynika, że znają się na rzeczy. Wiem, że mają też projektantów wnętrz, zatem są w stanie wszystko od początku rozplanować.
Mój gabinet jest wyposażony w złoto i srebro do zabiegów kosmetycznych. Z jego pomocą jesteśmy w stanie świadczyć bardzo charakterystyczne a przede wszystkim popularne zabiegi z wykorzystaniem zarówno srebra jak i złota.
Akurat w tym zakresie z czystym sumieniem mogę polecić Ci sklep internetowy finefactory, w którym znajdziesz wyposażenie do salonu kosmetycznego oraz fryzjerskiego wysokiej jakości i jednocześnie dobrych cenach. U nas sprawdził się super do tego mają opcją leasingu więc jeżeli biznes będzie szedł fajnie to jest to bardzo wygodne rozwiązanie finansowania
Ja prowadzę swój gabinet kosmetyczny już od kilku lat także wydaje mi się, że wiem czego oczekują moje klientki i za jakimi trendami warto iść. Od niedawna zdecydowaliśmy się również na zakup urządzenia Aquasure i muszę przyznać, że klientek przybywa na zabieg oczyszczania wodorowego które daje naprawdę dobre efekty.