Witajcie Czy jest na forum ktoś, kto prowadzi swój własny salon kosmetyczny ? Szukam sprawdzonego miejsca gdzie można kupić dobrej jakości urządzenia i kosmetyki, wiecie chodzi mi o takie miejsca gdzie można składać stałe zamówienia. Stawiam przede wszystkim na jakość ale wiadomo - ceny też mają znaczenie.
wiesz co mam znajomą, która prowadzi tego biznes i wiem, że ma jakieś sprawdzonego dostawcę. To jakaś hurtownia online z ponoć bardzo dorbymi cenami i fajną ofertą. Będę u niej w weekend na zabiegu pielęgnacyjnym to podpytam i dam znać
ok malla będę wdzięczna Wiesz niby tych miejsc w sieci troszkę jest ale już tak mam, że wolę kupić ze sprawdzonego wcześniej zrodła Jak będziesz miała jakieś info daj znać
wiesz co ja kiedyś pomagałam zaopatrzyć podobny biznes znajomej i pamiętam, że zamówienie składałyśmy w hurtowni Mimari. To było jakieś 3 lata temu ale wciąż robię tam niewielkie ale regularne zamówienia tak na własny domowy użytek. Wybór mają spory, ceny też ok więc myślę, że warto zajrzeć
Przepraszam za tak pozną odpowiedz ale zabiegana byłam w ostatnim czasie i wyleciało mi to z głowy potwierdzam to co koleżanka wyżej napisała - moja kosmetyczka też współpracuje z hurtownią Mimari Także na pewno warto zerknąć
W sumie to wszystko przecież zależy od tego czym konkretnie planujesz się zajmować w tym gabinecie. Jeśli będziesz posiadała tam na stanie jakieś odczynniki chemiczne to bez wątpienia powinnaś zainteresować się ofertą w zakresie chłodziarek farmaceutycznych. Bo wiesz, szkoda by było, żeby Twoje półprodukty uległy zniszczeniu przez to, że są nieodpowiednio przechowywane.
Wyposażenie to połowa sukcesu. Druga to umiejętności samej kosmetyczki. Muszę powiedzieć, że dużo łatwiej mi jest zaufać kosmetyczce, która posiada certyfikaty odbycia najlepszych kursów na terenie całego kraju. A są takie kursy. Na przykład w szkole SELECT można zapisać się na kurs mikrobladingu. Kursy są prowadzone przez doświadczoną instruktorkę Irinę. Wie jak zmobilizować do pracy i jak przekazać wiedzę w zakresie różnych technik.
wubiegłym tygodniu odebrałam moje pierwsze zamówienie z mimari. Bardzo sprawnie - to co zaskoczyło mnie też vardzo to fakt, że przesyłka była bardzo dokładnie zabezpieczona także z produktami nic złego nie miało się prawa stać podczas transportu