Serwis samochodowy
Re: Serwis samochodowy
Jeśli chodzi o sklep motoryzacyjny, to niedługo GPS Guardian rusza ze swoim nowym sklepem. Będzie można tam znaleźć naprawdę wiele ciekawych produktów, a w szczególności lokalizatory gps, sondy paliwa oraz np. iButton, dzięki któremu możliwa będzie identyfikacja kierowcy.
-
Witam
poszukuje dobrej pomocy drogowej? Znacie?

Skoro szukasz już pomocy drogowej w Poznaniu, ja proponowałabym Ci zgłosić sie do tej firmy kuta-autoserwis.pl. Wiem, ze są sprawdzona firma. Jak nie stało Ci sie nic poważnego to spokojnie naprawią to na miejscu.
Znajomi serwisują samochód w mazda.opole.pl/serwis i nie narzekają, podobno niskie ceny i dobra obsługa. Nie mam niestety mazdy, więc na własnej skórze nie sprawdzę, jak się ten serwis sprawdza 

Jak chcesz kogoś konkretnego z Poznania to proponowałabym Ci sie skontaktować z tą firmą pomocdrogowapoznan.pl. Wiem , ze zajmują sie również takimi rzeczami i przede wszystkim są tani.
Niedawno rozbiłam samochód o bramę garażową. Wiem, to wydaje się dziwne, ale po prostu wcisnęłam nie ten pedał gazu. Szukam dobrego mechanika i firmy, która sprzedaje takie bramy. Jedynym warunkiem jest, to żeby była ona z Gdańska.
Pod Poznaniem dobry serwis samochodowy to autokorbas.pl. Naprawa bieżących usterek, coroczna wymiana płynów, filtrów i oleju jak również dbałość o klimatyzację to zadania, które można im powierzyć. Ostatnio z mężem coraz więcej jeździmy i pokonujemy dłuższe trasy dlatego też zastanawiamy się nad instalacją gazową. Właśnie w przyszłym tygodniu jesteśmy umówieni żeby to omówić. Myślę, że ta zmiana w aucie będzie nam się opłacała, a zadanie powierzone sprawdzonej firmie to przede wszystkim nasze bezpieczeństwo.
Ja jeżdżę zawsze do serwisu Honda Matraszek - robią nie tylko Hondy, można podjechać z każdym autem. Sprawnie, solidnie i kompetentnie, polecam.
Dziewczyny, ja osobiście w Poznaniu polecam kuta-autoserwis.pl. Bardzo mili panowie tam pracują 

-
Ja natomiast ze swojej strony mogę polecić ten serwis samochodowy-
serwis skoda kraków. Ci mechanicy posiadają wiedzę i są świetnymi diagnostami. Szybko naprawią każdą usterkę.
serwis skoda kraków. Ci mechanicy posiadają wiedzę i są świetnymi diagnostami. Szybko naprawią każdą usterkę.