Sprawdzony stomatolog
-
- Kontakt:
Re: Sprawdzony stomatolog
Zdaję sobie sprawę jak trudno wybrać stomatologa na pierwszą wizytę, dlatego ja zawsze staram się chodzić do jednej sprawdzonej Pani stomatolog i jestem bardzo rozczarowana, gdy okazuje się, że akurat ma urlop;) Dobry wybór jest też niesłychanie ważny jesli chodzi o dentystę dla dziecka.
A słyszeliście o portalu go4healthtravel.com, w którym można wyszukać dobrych lekarzy nawet poza granicami kraju? Uważam, że warto poszukać właśnie tutaj dobrych specjalistów.
Ja mam swój sprawdzony gabinet i swojego lekarza - nie wyobrażam sobie, że musiałabym zmienić. Już od dłuższego czasu jestem pacjentką tego samego stomatologa i pójście do kogoś nowego to byłoby ekstremalne doświadczenie.
-
Zwykle zanim wybiorę się do nieznanego stomatologa, to sprawdzam dokładnie opinie pacjentów o tym gabinecie. Najczęściej sprawdzam na portalu RankingLekarzy.pl w mojej dzielnicy: http://www.rankinglekarzy.pl/lekarze/st ... a/ursynow/
-
Osoby z warszawy, które są szczególnie zainteresowane profesjonalnym leczeniem protetycznym odsyłam do Dentalove.
-
My znaleźliśmy gabinet, w którym leczy się cała rodzina - trzy pokolenia
Moja mama szukając dobrego protetyka trafiła na ten gabinet, potem ja i mężem przenieśliśmy się tam do świetnego stomatologa, a synek ma tam ortodontę.

U mnie jest bardzo podobnie
Do dentysty chodzimy całą rodziną 

-
Jeżeli poszukuje ktoś sprawdzonego dentystę na śląsku to polecam Gabinet Stomatologiczny w Sosnowcu Stomatologia-Pałyga.
Świetni specjaliści, jestem już po czwartej wizycie. Bardzo polecam - sympatyczni i co najważniejsze profesjonalni
Świetni specjaliści, jestem już po czwartej wizycie. Bardzo polecam - sympatyczni i co najważniejsze profesjonalni

Ze względu na pracę często musiałam zmieniać miejsce zamieszkania, co wiązało się z eksperymentowaniem pod kątem stomatologów. Od dwóch lat mieszkam w tym samym miejscu i korzystam z usług tylko jednego gabinetu - Syrenka Dental.
-
Ja mogę polecić gabinet DENT-SM. Robiłam tam ostatnio koronę u pani dr Ewy Jakubowskiej. Pani dr jest przemiłą osobą, bardzo kompetentną i co więcej z dużym doświadczeniem, co widać w precyzji działania
Bardzo byłam zadowolona