Jeśli chodzi o mnie to z doświadczenia mogę polecić biuro rachunkowe z Warszawy, pracują tam prawdziwi specjaliści zawsze pomocni i umiejący odpowiedzieć na każde pytanie. Uważam, że to jedne z lepszych biur po tym co słyszę od znajomych.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2019 20:40 przez Majka83, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepszą opcja to jest skorzystać z biura rachunkowego z polecenia. Ja korzystam z biura rachunkowego w moim mieście juz od kilku lat i jestem naprawde bardzo zadowolona z ich usług. Ponadto od jakiegoś czasu oferują dla swoich klientów darmowy program do fakturowania. Niewąpliwie jest to teraz ich atutem i dzieki temu maja teraz więcej klientów. Klient biura nie ponosi żadnych kosztów za użytkowanie, ponadto faktury mozna wystawiac na komputerze oraz za pomocą aplikacji mobilnej.
Ogólnie to bez względu na to, na jakie biuro rachunkowe się zdecydujesz, na pewno zainteresuje Cię to, co zrobić, aby zmniejszyć koszty związane z prowadzeniem Twojej księgowości. Czytałam ostatnio, że decydując się na wdrożenie nowoczesnych systemów od firmy Primesoft, takie koszty można sobie ograniczyć nawet o 23%. Wiedzieliście o tym?
Jeśli chodzi o Warszawę to opieram się na usługach stacjonarnego biura rachunkowego Abacus. Mieszczą się na Ursynowie, dzięki czemu mamy do nich "rzut beretem" z naszej firmy. Prowadzenie ksiąg, ryczałtu ewidencjonowanego, czy obsługa kadrowo-płacowa to dla nich żaden kłopot!
Od dawna współpracujemy z kancelarią rachunkową z Bielska. Zajmują się dla nas prowadzeniem ksiąg rachunkowych, usługami kadrowymi czy doradztwem w zakresie księgowości. Wychodzi im to znakomicie!
Księgowość na najwyższym poziomie prowadzi dla nas biuro rachunkowe z Lublina a dokładnie Proste Podatki. Jakość ich usług charakteryzuje się kapitalną jakością, sami z pewnością byśmy sobie nie poradzili z tą księgowością. Księgi rachunkowe, księgi przychodów i wszelkie rozliczenia załatwiają kapitalnie!
Hej, ja polecam to biuro Capitalaudyt, my korzystamy z ich usług i bardzo sobie chwalimy. Są naprawdę solidną firmą, można liczyć na ich pełen profesjonalizm i zaangażowanie w prowadzone sprawy.