Jakiś czas temu miałem problem z instalacją gazową w swoim domu. Znajomi zaproponowali mi rozwiązanie firmy projektowej. Jestem jak najbardziej zadowolony z ich usług. Skutecznie wykonała projekt na moje potrzeby i dzięki nim pozbyłem się problemu.
Zgłębianie indiańskiej duszy jest jak nurkowanie w kowadle – najczęściej boli od tego głowa.
Strasznie dużo zachodu z budową własnego domu. My zdecydowalismy sie jednak na kupienie. Ale nie porywaliśmy się sami na to. Zgłosiliśmy się do biura abc-dom z Krakowa
O mamo ja jeszcze nie myślę o technologi bo jestem całkiem na początku mojej przygody z budową. Zamówilismy wykonawców z New House, aktualnie załatwiam pozwolenia na budowę i kończę dogrywać projekt z wykonawcami i architektem, tak żeby był jak najbardziej użyteczny. Fajnie, że na rynku są takie firmy jak new house bo współpraca z nimi to czysta przyjemność i spora pomoc, dla kogoś kto nie siedzi w budowlance.
Jak zbudujesz już swój dom, nie zapomnij go ozdobić Mi żona od początku mówiła, że możemy miec piękny salon itp ale wejście do domu musi być ozdobione.