Hmm, jeśli miałabym wyposażyć biuro to pewnie przejrzałabym sklepy internetowe, no i możesz tez udac się do Ikea, posiadaja spory wybor, wiec mysle, ze cos ciekawego znajdziesz, fajnie byłoby gdyby biuro było również przytulne
Przyznam, że nie rozumiem, kuchnia w biurze? No w sumie czemu nie, można zrobic i biurową kuchnię. W naszym jest ale tylko zwykłe pomieszczenie, gdzie można coś tam sobie owszem podgrzać i ogólnie zjeść, napić się ale bez przesady. A co do tego picia to własnie zakupiłam nowy ekspres, jest nas kilkanaście osób i jak dla nas w zupełności wystarczy, a dodatkowo zaoszczędziłąm na tym zakupie bo dostałam aż cztery kilogramy kawy w gratisie i to jak się okazało bardzo dobrej. wszystkim smakuje, a sam ekspres jak to powiedziała moja księgowa - ekstra urządzonko.
W kuchni potrzeba wiele sprzętów, ale uwazam ze wszystko należy kupować intuicyjnie i etapowo, bo niektóre sprzetu moga nam sie okazać zbedne. Uwazam, ze wszystko wyjdzie w praniu. Sama rozglądam się np za mikserem.
A jak myślicie, do czego w kuchni będzie pracował zólty kredens? Znalazłam taki i jestem w nim zakochana. Myślę o zestawieniu go z turkusowymi dodatkami, żeby było tak tropikalnie, co powiecie?
Jak ktoś planuje remont kuchni to zdecydowanie najlepszą opcją będzie zadbanie o meble kuchenne. Najlepsze są takie na wymiar, a moje robiła firma z Radomska. Można z nimi bez problemu dogadać wszelkie szczegóły, dzięki czemu efekt końcowy będzie robił spore wrażenie.
I do kuchni meble i do biura to Wam zrobi na zamówienie firma Wiór-Płyt z Wyszkowa. Najlepsi są w okolicy a co ważne i najtansi. Rodzinny interes, wiele serca wkładają w swoje projekty i wychodzi im to, 25 lat już meble robią. I cały czas się doszkalają, może być bardziej klasycznie ale i nowocześnie, co tam się klientowi zamarzy.
koniecznie poczytajcie sobie o systemie MODERN BOX ( firmy gtv ). Jest naprawdę fajny i przede wszystkim bardzo praktyczny. Obciążenie do 40 kg, możliwość zainstalowania go także w szafkach typu cargo.
Nie chciałam kupować mebli w ciemno dlatego odwiedziłam kilka sklepów meblowych w okolicy od sieci sklepów po małe, prywatne sklepiki. Ostatecznie zdecydowałam się na zakup białej kuchni w lakierze drewnianym blatem w niewielkim sklepie meblowym, gdyż grubość płyt była znacznie grubsza, cena przystępna a obsługa bardzo życzliwa i pomocna.